Ι. Μαργαρίτης: Σειρά επαφών και συναντήσεων με τοπικούς αθλητικούς φορείς της Ρόδου

Νοέμβριος 17, 2014
jumbo-banner
Σειρά επαφών και συναντήσεων με τοπικούς αθλητικούς φορείς της Ρόδου, είχε σήμερα (17-11-2014) ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Μαργαρίτης.

Εκπρόσωποι των αθλητικών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών του νομού που εδρεύουν στη Ρόδο, όπως και σωματείων, είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις λύσεων, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην περιοχή μας με βασικότερα, τις μετακινήσεις των ομάδων από νησί σε νησί, αλλά και την έλλειψη αθλητικών υποδομών.

Ακόμη, έγινε συζήτηση για συνδιοργανώσεις εγχώριων και διεθνών εκδηλώσεων, που βασικό σκοπό θα έχουν, την Ανάπτυξη στις μικρές κατηγορίες αθλητών, αλλά και την προσπάθεια ενίσχυσης του Αθλητικού Τουρισμού.

Ο κ. Μαργαρίτης συναντήθηκε και με τους υπεύθυνους του Τομέα Αθλητισμού στον Δήμο Ρόδου και συγκεκριμένα, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Στέργο Παρδαλό, τον εντεταλμένο σε θέματα Αθλητισμού κ. Σάββα Καλαθενό και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιο Αϊβάζη. Μαζί τους είχε μια πρώτη ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση.
 
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα έχει νέες συναντήσεις με άλλους αθλητικούς φορείς της Ρόδου και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot