Η Μαρία Αγγέλου στην Αθήνα σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύμης

Νοέμβριος 26, 2015
jumbo-banner

Στην Αθήνα έγινε αυτή τη φορά η συνάντηση της Μαρίας Αγγέλου, αναπληρώτριας γραμματέως του τομέα τουρισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του δημάρχου Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα συνοδευόμενου από το συνεργάτη του ΛουκάΚαραγιάννη.

Η Μαρία Αγγέλου δήλωσε τα εξής: «Η συζήτησηήταν εφ’ όλης της ύλης, μα κυρίωςεστιάστηκεστην ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα φέρουν τη ΜΟΜΜΑ στο νησί, όπως από τις 29/7/15 είχε ειπωθεί, και στις δυνατότητεςανάπτυξης της Σύμης με έργαυποδομής, που θα προωθήσουνπεραιτέρωστην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχήςεκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες που τώραπαρουσιάζονται. Για το λόγο αυτό ακολούθησαν και σχετικέςεπισκέψεις σε φορείς που οδήγησαν στην επιθυμία προώθησης ενός σχεδίου δημιουργίας καταφυγίου τουριστικών σκαφών. Γι’ αυτούς και για ακόμα πολλούς άλλους λόγους θα είμαστε σε επαφή με τον δήμαρχο και με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Πρώτα τα νησιά μας!».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot