Η άγρια ομορφιά της Ρόδου σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών

Απρίλιος 10, 2016
jumbo-banner

Ο Σταύρος Λαδικός, γεννήθηκε στη Ρόδο, μεγάλωσε στο νησί και αργότερα σπούδασε και δούλεψε στην Αθήνα για αρκετά χρόνια.

Μετά την πρώτη σχολή, Κοινωνιολογία, ασχολήθηκε με αυτό που πραγματικά αγαπούσα. Το σινεμά.

"Ασχολήθηκα με το μοντάζ και τη σκηνοθεσία, όπου και έχω δίπλωμα στο μοντάζ και Bachelor Σκηνοθεσίας. Όντας στη Ρόδο για διακοπές κατά καιρούς, δεν μπόρεσα να μην καταγράψω τις ομορφιές του νησιού από τη δική μου κινηματογραφική ματιά. Οπότε ξεκίνησα μία σειρά από βίντεο στο νησί (6 συνολικά) και ένα music video με την original μουσική του Γεώργου Κανέλλου, όπου παρουσιάζεται η παλιά πόλη της Ρόδου με τον πιο κινηματογραφικό τρόπο. Στα βίντεο έχει χρησιμοποιηθεί ποικιλία εξοπλισμού, από drones ,steadycam, μέχρι και τριπόδι." αναφέρει στη HuffPost Greece.

"Δίνω μεγάλη βάση στην εικόνα, σαν λάτρης της τέχνης, προσπαθώ να δίνω το καλύτερο mood σε κάθε μου βίντεο, ανάλογα με την περίπτωση προφανώς και στο προσεχές μέλλον έρχεται βίντεο παρόμοιο με τη Ρόδου, στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Έχω ένα κανάλι στο YouTube όπου και προωθώ τις δουλειές μου. Και μια ιστοσελίδα με αρκετές πάλι από τις δουλειές μου" καταλήγει.

huffpost.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot