Ηλίας Καματερός: «Δεν απαντά ο κ. Κόνσολας για τον τουρισμό και πετάει τη μπάλα στο μεταναστευτικό»

Αύγουστος 14, 2015
jumbo-banner

Σχετικά με μη απάντηση του υπεύθυνου Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. κ. Κόνσολα για την τουριστική ανάπτυξη ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός δήλωσε:

« Ο κατά τα άλλα υπεύθυνος τουρισμού της ΝΔ κ. Κόνσολας αφού αδυνατεί να απαντήσει για τα προβλήματα τουριστικής ανάπτυξης των νησιών μας και για την πολιτική καταστροφής των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων που ακολουθεί το κόμμα του, αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας και πετάει τη μπάλα στο μεταναστευτικό.
Ατυχώς για τον ίδιο, σε αυτό το σοβαρότατο ζήτημα υπεύθυνος για το διεθνή διασυρμό της Κω και της χώρας μας είναι ο φίλος του ο Δήμαρχος Κω που οξύνει ένα υπαρκτό πρόβλημα μεταφέροντας πρόσφυγες και μετανάστες από το ένα πάρκο στο άλλο, από εκεί στο γήπεδο και μετά στην παραλία.

Ας μας πει ο κ. Κόνσολας, αφού θέλει να αναμιχθεί στο μεταναστευτικό, τι συζητήθηκε στο Δημαρχείο όταν στις 3 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ είχε συνάντηση με τη δημοτική αρχή, διαφώνησαν ή όχι για την αντιμετώπιση του θέματος από το Δήμαρχο Κω. Και ας μας εξηγήσει γιατί μόνο στην Κω παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα σε αντίθεση με τα άλλα νησιά της περιοχής μας όπου οι Δήμαρχοι συνεργάζονται με την κυβέρνηση.»

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot