Επεισόδια με μετανάστες στο λιμάνι της Ρόδου (βίντεο)

Αύγουστος 17, 2015
jumbo-banner

Την ώρα που συσσωρεύονται τα προβλήματα στα ελληνικά νησιά εξαιτίας της μεγάλης ροής μεταναστών, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρόδο με μετανάστες που επιχείρησαν να χειροδικήσουν κατά του δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκο την ώρα μάλιστα που βρισκόταν στο λιμάνι προσπαθώντας να βρει λύσεις για την προσωρινή φιλοξενία τους.

Όπως αναφέρει αποκλειστικά το aegeantoday.gr την στιγμή που ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος βρίσκονταν στην παραλία στου Κόβα στην προσπάθεια του να  βρει μέρος για να μείνουν οι μετανάστες δέχτηκε επίθεση από μετανάστες που ήλθαν από Σύμη και Χάλκη. Ο δήμαρχος μαζί με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες και δημοτικούς υπαλλήλους προσπάθησε να τους ενημερώσει προκειμένου να μεταφερθούν στην περιοχή των σφαγείων όπου ο χώρος έχει καθαριστεί και θα μπορούσαν να προστατευτούν και από τον ήλιο.

Μάλιστα δε τους ενημέρωσε ότι θα τους προσφερόταν και νερό αλλά και φαγητό. Ένας σύριος όμως ο οποίος έδειχνε από την αρχή ότι ήταν  οξύθυμος προσπάθησε να απωθήσει βίαια τον δήμαρχο και να τον χτυπήσει με συνέπεια ο δήμαρχος να αντιδράσει όπως ήταν λογικό αλλά ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το θέμα έληξε εκεί.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί .

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot