Ελεύθερος με όρους ο «βιαστής» 17χρονης

Αύγουστος 06, 2015
jumbo-banner

Eλεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες το απόγευμα, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 28χρονος ομογενής από την Αλβανία, κατηγορούμενος για το βιασμό μιας 17χρονης Νορβηγίδας.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» την 4η Αυγούστου 2015 η 17χρονη παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και ισχυρίστηκε ότι την 01.45 ώρα της 3ης Αυγούστου 2015 διασκέδαζε με φίλες της στο κέντρο Grabana της οδού Ορφανίδου και γνώρισε υπάλληλο, που έβαζε σφραγίδες στους θαμώνες. Την γοήτευσε, όπως είπε, και σε κάποια στιγμή άρχισαν να φιλιούνται. Στην πορεία, όπως ισχυρίστηκε, την οδήγησε στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας και εκεί την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα και σε συνουσία με τη χρήση προφυλακτικού.

Εειτα, επέστρεψαν μαζί στο κατάστημα και την κέρασε ένα ποτό, το άφησε στο μπαρ, βγήκε έξω από το κατάστημα, πήρε τηλέφωνο την φίλη της και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Απολογούμενος χθες παρουσία του συνηγόρου του κ. Ακη Δημητριάδη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έχει πολλές κατακτήσεις στο κέντρο και ότι η φερόμενη ως θύμα ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά.

Υποστήριξε ότι στην πολυσύχναστη οδό υπήρχε πλήθος κόσμου και δεν στέκει στη λογική ο ισχυρισμός ότι την βίασε, ενώ τόνισε ότι έχει ως στόχο να αποζημιωθεί από ασφαλιστική εταιρεία, που όπως ομολόγησε, είναι ασφαλισμένη.

Χθες κατέθεσε ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας και η 17χρονη, ενώ η μητέρα της υπέβαλε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Γιάννη Χαρίτου, δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot