Εκδήλωση Βράβευσης Χορηγών Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου

Δεκέμβριος 15, 2014
jumbo-banner
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Mediterranean»  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη βράβευση των χορηγών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν τα ονόματα των  Βουλευτών Ν. Δωδ/σου κ. Βασίλη Υψηλάντη και κας Μίκας Ιατρίδη, που ήταν παρόντες. Παρέστησαν επίσης, ο Υποστράτηγος, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σων κος Χαράλαμπος Κόκκινος , ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής & Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης , ο Πρόεδρος του ΚΕΚ Γενηματάς και περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Νίκος Νικολής και Χρήστος Μπάρδος, ο Διοικητής Α.Τ.  Ρόδου κ. Γιάννης Τσακιράκης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ. Χρήστος Μαντάς, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδ/σων κ. Νίκος Διακογεωργίου και πλήθος εκπροσώπων φορέων κοινωνικής μέριμνας, εθελοντικών οργανώσεων, πολιτιστικών συλλόγων και συμπολιτών μας.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Ηλίας Ζωγραφίδης, αφού συνεχάρη τους χορηγούς για την αθόρυβη, ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους καθώς και τον κ. Νίκο Χατζηκαλημέρη, τυπογράφο, για τη δωρεάν δημιουργία και εκτύπωση των εντύπων του επαίνου και της αφίσας της εκδήλωσης, επεσήμανε στην τοποθέτησή του - εκτός των άλλων- ότι στις μέρες μας η προσφορά στο συνάνθρωπο αποτελεί περισσότερο από ποτέ πατριωτικό χρέος και προέτρεψε τους παρευρισκομένους να σκεφτούν ποιος είναι αυτός ο τόπος που
έχουμε την ευτυχία να ζούμε και που μπορεί να πάει με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με θέμα την οικονομική κρίση, δημιουργίας και ευγενικής προσφοράς του κ. Γιάννη Χατζηβασίλη με κείμενο του κ. Γιώργου Ζωγραφίδη και αφήγηση της κας Έφης Κωνσταντέλλου. Εν συνεχεία οι μαθητές Πόγιας Γεώργιος από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, Άννα-Μαρία Πεζουβάνη από το Δημοτικό Σχολείο Απολλώνων Ρόδου και Οίκουτα Αναστασία από το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Ρόδου, ανάγνωσαν τις εκθέσεις τους με θέμα «Η αξία της προσφοράς στο συνάνθρωπο και την κοινωνία στις μέρες μας» και απέσπασαν θερμότατο και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Το μήνυμα που έδωσαν ολοι οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης είναι ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και στο μέλλον για την στήριξη και ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας,
Ηλίας Ζωγραφίδης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot