Δ. Κρεμαστινός: Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν κόμματα με ξεκάθαρο και μεστό πολιτικό λόγο

Ιανουάριος 12, 2015
jumbo-banner
Το δημοτικό διαμέρισμα της Λίνδου επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός όπου συναντήθηκε με στελέχη, φίλους και μέλη του κόμματος.
 
Στο πλαίσιο συζήτησης που έγινε γύρω από την κρίσιμη εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ ώστε να αποτελέσει ρυθμιστικό παράγοντα και στην επόμενη κυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι το κόμμα «έδωσε εξετάσεις» στη μέχρι σήμερα διακυβέρνηση της χώρας.
 
Όπως εξήγησε, το ΠΑΣΟΚ κατέβαλε προσπάθειες στο πλαίσιο της εκλογικής του δύναμης ώστε να λειτουργήσει ως ανάχωμα απέναντι στα νομοσχέδια που έφερε προς ψήφιση η ΝΔ και να υιοθετηθεί μέρος του προγράμματός του και των δικών του θέσεων κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης, όμως σε μεγάλο βαθμό εφαρμόστηκε η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι συνιστώσα κανενός κόμματος και ούτε πρόκειται να γίνει.
 
Παράλληλα, ο κ. Κρεμαστινός, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όποιο κόμμα έρθει πρώτο στις εκλογές θα πρέπει αναγκαστικά να συνεργαστεί και με άλλες πολιτικές δυνάμεις  για να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει αυτή την τακτική, όπως έκανε μέχρι σήμερα επιμένοντας να υιοθετηθούν οι θέσεις του. Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι εγγυητής της σταθερότητας της χώρας.
 
Με την ευκαιρία δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στα μικρά αρχηγικά κόμματα χωρίς δημοκρατική συγκρότηση και οργανώσεις ή τα πολιτικά μορφώματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, τα οποία όπως είπε διεκδικούν μεν την τρίτη θέση στη Βουλή ωστόσο είναι ανομοιογενή και αργά ή γρήγορα θα αυτοδιαλυθούν και ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να βασιστεί σε αυτά αφού μπορεί να έχουν παρόν, αλλά δεν έχουν μέλλον.
 
Για το λόγο αυτό, κατέληξε ότι οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν κόμματα με ξεκάθαρο και μεστό πολιτικό λόγο που να μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία κυβέρνηση και να τους εκπροσωπήσουν αποτελεσματικά.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot