Δ. Κρεμαστινός: "Δεν εμπιστεύομαι την πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ - 25 Ιανουαρίου οι πιο κρίσιμες εκλογές" -βίντεο

Ιανουάριος 12, 2015
jumbo-banner
Στις 11:30 ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου του υποψήφιου βουλευτή Δωδ/σου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού στην αίθουσα της Μαρίνας.
 
Στην ολιγόλεπτη εισήγηση του ο υπόψηφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Γενάρη και στο πόσο σημαντική είναι η ψήφος των πολιτών και δει των δωδεκανησίων την ερχόμενη Κυριακή. 
 
Θεωρεί πως οι θέσεις των δύο πρώτων κομμάτων, όπως εμφανίζονται δημοσκοπικά, είναι ακραίες και δηλώνει πως το σημαντικό γι' αυτόν είναι το ΠΑΣΟΚ να καταλάβει την τρίτη θέση. Κάτι που θα σήμαινε ότι θα έχει ουσιατικό ρόλο στην διακυβέρνηση της χώρας.
 
Σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για την υγεία, αναφέρθηκε στην τριετία 93-96 και στο έργο που διετέλεσε ως υπ. Υγείας και Κοινωνικών ασφαλίσεων, τονίζοντας ότι τα πιο ουσιαστικά έργα στα Δωδεκάνησα, τα οποία υπάρχουν και σήμερα, έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδος και δεν θα απολογηθεί για τους υπόλοιπους υπουργούς και το έργο τους.
Τέλος, σε ερώτηση της kostoday για το νέο κόμμα Παπανδρέου και για το αν θα συμμετείχε σε αυτό είπε χαρατηριστικά: " έμαθα από την τηλεόραση για το νέο κόμμα  και σίγουρα δεν ήταν κάτι ευχάριστο για μένα. Θα προτιμούσα να είχα ερωτηθεί και εγώ όπως και πολλοί ακόμη βουλευτές".
Εστίασε στο έργο του αείμνηστου Α. Παπανδρέου, τό όραμα, τις ιδέες και τις αξίες που είχε για το κόμμα , λέγοντας χαρακτηριστικά: "ακόμη ακούω τη φωνή του Α. Παπανδρέου"
 
Δείτε περισσότερα στο βίνετο που ακολουθεί:
{youtube}A2-XaX2dc68{/youtube}
 
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot