Δραστηριότητες χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στη Ρόδο 16 και 17 Νοεμβρίου 2014

Νοέμβριος 17, 2014
jumbo-banner
Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Χ.Κόκκινος, παρευρέθη την Κυριακή το πρωί 16.11.2014, στο μνημόσυνο το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παραδεισίου στη μνήμη  των εκπαιδευτικών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων στη γέφυρα Κρεμαστής, τον περασμένο Νοέμβριο.
 
- Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση που έλαβε, παρέστη στα εγκαίνια του νέου γραφείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Ρόδο.
- Τέλος, το βράδυ παρακολούθησε την κατανυκτική συναυλία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου που διοργάνωσε η Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων « ΕΥΘΥΤΑ» -Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων. Επισημαίνεται, ότι η εκδήλωση στηρίχθηκε οικονομικά από την ΠΝΑ.
 
-    Το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, ο κ.Χ.Κόκκινος δέχθηκε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κ.Π.Καμμένο, το  Βουλευτή Επικρατείας, κ. Τέρενς Κουίκ και τοπικά στελέχη του κόμματος στα γραφεία της ΠΝΑ στη Ρόδο όπου σε καλό κλίμα συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και την ανάγκη στήριξής τους με θετικές και άμεσες δράσεις. Ο κ.Κόκκινος ζήτησε από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αναλάβει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και η πολιτεία να εμπιστευτεί την τοπική αυτοδιοίκηση.  

-    Σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και ώρα 23.30, ο κ.Κόκκινος θα είναι φιλοξενούμενος, με την ιδιότητα του Προέδρου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  (ΔΟΕ) , στην εκπομπή «ΕΝΙΚΟΣ» του κ.Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR CHANNEL.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot