Δράσεις τουριστικής προβολής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Οκτώβριος 12, 2015
jumbo-banner

Στην έγκριση των δράσεων τουριστικής προβολής της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου προχώρησε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι συμμετοχές σε τουριστικές διοργανώσεις, καμπάνιες και συνέδρια.
Συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή ενέκρινε:

1) Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα.
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 40.000 € πλέον ΦΠΑ.

2) Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Έκθεση Ergo Marathon Expo 2015 που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου στην Αθήνα.
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 13.000 € πλέον ΦΠΑ.

3) Τη δημιουργία ολοκληρωμένης καμπάνιας προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου στο discovergreece.com, με στόχευση στο ελληνικό και διεθνές καταναλωτικό κοινό που σκοπό έχει να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου που περιλαμβάνει Discovergreece.com ecosystem, digital users activation, gamification, user generated content και social media promotion.

Στο έργο αυτό περιλαμβάνονται οι ακόλουθες δράσεις:
• Δημιουργική στρατηγική και σχεδιασμός επικοινωνιακών ενεργειών για την προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου στο Discovergreece.com. Σε αυτή τη δράση θα αναδειχθούν και τα βασικά κοινά-στόχος σε καταναλωτικό επίπεδο.

• Παραγωγή περιεχομένου σχετικού με τα τουριστικά προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και με βάση την ανταγωνιστική της ταυτότητα και προωθητικό υλικό (ψηφιακά banners, posts).

• Σχεδιασμός και υλοποίηση στοχευμένης καμπάνιας (discovergreece.com, social media).
To έργο θα παραδοθεί το αργότερο έως 15 Νοεμβρίου 2015.
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 24.600 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

4) Τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την TUI, συνεδρίου τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου, στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή περίπου 900 πρακτόρων και tour operators από την Αγγλία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καλύψει το κόστος ενοικίασης των αιθουσών όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο.
Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στο ποσό των 20.000 € πλέον ΦΠΑ.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot