Διευκόλυνση ελεύθερων επαγγελματιών για τις εισφορές στον ΟΑΕΕ ζήτησε ο Ηλίας Καματερός

Μάιος 04, 2015
jumbo-banner

Την ελάφρυνση των ελεύθερων επαγγελματιών στις τρέχουσες ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους ή ρύθμιση ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα κάθε αυτοαπασχολούμενου σε ετήσια βάση, για την καταβολή τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ),

ζήτησε σε παρέμβασή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός κατά την κοινή συνεδρίαση στη Βουλή, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου.

Ο κ. Καματερός αναφέρθηκε, για δεύτερη φορά την περασμένη εβδομάδα, στην αδυναμία πολλών ελεύθερων επαγγελματιών να ανταποκριθούν στις τρέχουσες ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους ταυτόχρονα με την εξυπηρέτηση ρύθμισης παλαιότερων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών.
Απευθυνόμενος στην Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη εκτίμησε ότι αποδίδει μεν και διευκολύνει τους επαγγελματίες το πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών αλλά απαιτείται περαιτέρω διευκόλυνση σε αυτούς που αδυνατούν λόγω της κρίσης ή της εποχικής λειτουργίας τους να ανταπεξέλθουν ταυτόχρονα σε όλες τις υποχρεώσεις τους.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot