Δημήτρης Γάκης: Ώρα ευθύνης για κάθε πολίτη οι εκλογές της Κυριακής

Ιανουάριος 19, 2015
jumbo-banner
Ώρα ευθύνης για τον ελληνικό λαό και κάθε πολίτη, για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του, χαρακτήρισε τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Γάκης και κάλεσε τους πολίτες να απαντήσουν στα ψευτοδιλήμματα που βάζει η Νέα Δημοκρατία για να συντηρήσει το πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει 40 χρόνια τον ελληνικό λαό με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο κ. Γάκης σε σημερινή συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και στις δεσμεύσεις του κόμματός του τονίζοντας ότι αυτό που θέλει να επιβάλλει είναι δημοκρατία, αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, τονίζοντας την εμπιστοσύνη του στον ελληνικό λαό ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θα δείξει ότι αποτελεί κινητήρια δύναμη αλλαγών για την Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας σε ντόμινο θετικών εξελίξεων.
 
Όσον αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεσμεύεται από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για δημοκρατική αλλαγή, παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας, για την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Δήλωσε ότι τώρα είναι η στιγμή για να μπει η Ελλάδα σε πορεία ανάκαμψης μέσα από ένα κύμα μεταρρυθμίσεων, όπως το χαρακτήρισε, για προοδευτικό εκσυγχρονισμό του κράτους μέσα από την ουσιαστική ρύθμιση του δημόσιου χρέους την οποία πλέον αποδέχονται όλες οι πλευρές.
 
Όσον αφορά στα Δωδεκάνησα αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για προτεραιότητα στην Υγεία, στη συγκοινωνία, στην εμπέδωση της νησιωτικής πολιτικής και στον τουρισμό, με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν και την τουριστική ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, σύνδεση με τον πολιτισμό και σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων μέσα από την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων.
 
Παράλληλα εκτίμησε ότι είναι εφικτός στόχος για το ΣΥΡΙΖΑ η διεκδίκηση τριών εδρών στα Δωδεκάνησα στην προοπτική κατάκτησης της αυτοδυναμίας. 
ΔΗΡΑΣ 19 1 2015 Γ. Κατσάβαρος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot