Γιγαντιαία Ελληνική σημαία 460 τετραγωνικών μέτρων κυματίζει στο λιμάνι της Καλύμνου (βίντεο)

Μάρτιος 07, 2016
jumbo-banner

Σήμερα 7 Μαρτίου 2016 που τα Δωδεκάνησα και η Κάλυμνος εορτάζουν την 68η επέτειο της Ενσωμάτωσης με την μητέρα Ελλαδα.

Η εντυπωσιακή γιγαντιαία Ελληνική σημαία 460 τετραγωνικών μέτρων (28Χ16,40μ), που υψώθηκε στο νησί μας πριν 3 χρόνια το έτος 2013 στην επέτειο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, κυματίζει και σήμερα Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 που τα Δωδεκάνησα και η Κάλυμνος, εορτάζουν την 68η επέτειο της Ενσωμάτωσης με την μητέρα Ελλαδα στο λιμάνι του νησιού μας.

Παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Καλύμνου Νικόλαος Μαμμάκας ,τα μέλη της Φιλαρμονικής, αλλά και αρκετοί εθελοντές, λίγο μετά τις 08.30 το πρωί, κατάφεραν να υψώσουν με τη βοήθεια γερανοφόρου, τη σημαία των τεραστίων διαστάσεων στην ακριτική Κάλυμνο.

Η σημαία υψώθηκε και κυματίζει στο χώρο του λιμανιού Καλύμνου, δίπλα στο κτίριο της Φιλαρμονικής, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Εν τω μεταξύ καταγράφονται συγκινητικές στιγμές με τον κόσμο να θέλει να φωτογραφηθεί με φόντο την τεράστια ελληνική σημαία.


kalymnos-news.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot