Για τη δημιουργία εγκαταστάσεων κράτησης λαθρομεταναστών (hot-spot)

Φεβρουάριος 15, 2016
jumbo-banner

Σάββας Σπυρίδης : καθώς φαίνεται η Ελλάς αφυπνίζεται από το λήθαργό της.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες περιστατικών πρωτοφανούς αυθαιρεσίας και βίας, με αυτουργό τη ξενοκίνητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, πολλοί Κώοι συντοπίτες μας δυσφημίστηκαν ως ρατσιστές από τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής, υβρίσθηκαν και προπηλακίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, μόνο και μόνο επειδή αντιστέκονται στην βίαιη ισλαμοποίηση του νησιού που επιχειρείται από τους Τσιπροκαμμένους και λοιπούς συγγενείς του δήθεν συνταγματικού τόξου μέσω της δημιουργίας εγκαταστάσεων κράτησης λαθρομεταναστών (hot-spot).

Την δίκαιη οργή των Κώων συντοπιτών μας συμμεριζόμαστε στη Χρυσή Αυγή και δηλώνουμε πως στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις όλων των Ελλήνων συμπατριωτών μας οπουδήποτε και αν λαμβάνουν χώρα αυτές, καθώς φαίνεται πως η Ελλάς αφυπνίζεται από τον λήθαργό της. Οι λόγοι που η Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου δεν είχε λάβει επίσημα θέση για το ζήτημα έως σήμερα είναι διότι δεν θέλαμε να ρίξουμε τους διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας στις δαγκάνες της μαρξιστικής αγκιτάτσιας, η οποία θα έσπευδε να τους χαρακτηρίσει «ρατσιστές», «ακροδεξιούς» και υποκινούμενους από την Χρυσή Αυγή. Ο άλλος λόγος της μη επίσημης τοποθέτησής μας είναι ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ως γνήσιο εθνικιστικό και δημοκρατικό κίνημα, δεν αρέσκεται να καπελώνει και να εκμεταλλεύεται πολιτικά τις μαζικές κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού. Ακόμη και σε αυτό διαφέρουμε από τους ψευτοδημοκράτες του δήθεν συνταγματικού τόξου.

Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν πως είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει σταματήσει να επισημαίνει τους κινδύνους από την εισβολή των λαθροεποίκων και να αντιτίθεται σε αυτήν με κάθε νόμιμο μέσο.
Η Χρυσή Αυγή, μαζί με τους νησιώτες μας και τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, αντιτάσσεται στην μετατροπή ελληνικού εδάφους σε χώρο ανασύνταξη ενεργών και επίδοξων τζιχαντιστών και διαβεβαιώνουμε τους Έλληνες πως είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορούμε να βάλουμε τέλος στον λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη που απειλεί την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Πατρίδας μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην Κω αναγκάζονται να ακολουθούν τις εντολές των ορφανών του Μαρξ, αισθανόμενοι και αυτοί την καταπίεση της αριστερής ξενόδουλης χούντας που καταστρέφει τον τόπο. Ωστόσο, τους καλούμε να μην επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο αλλά να δείξουν αυτοσυγκράτηση και κατανόηση για τους δικαίως εξεγερθέντες συμπατριώτες τους. Στις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας, οι αστυνομικοί οφείλουν να αντισταθούν, με τον τρόπο τους, στο σχέδιο της αντεθνικής κυβέρνησης να διχάσει τους Έλληνες. Ας έχουν όλοι κατά νου πως Έλληνες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot