Για την κοινωνία της Ρόδου, το «ΝΑΙ» είναι μονόδρομος

Ιούλιος 04, 2015
jumbo-banner

Στο διχαστικό δίλημμα ενός κίβδηλου δημοψηφίσματος απάντησε με τρόπο σαφή και δυναμικό η κοινωνία της Ρόδου, στην μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ» που διοργάνωσε η Επιτροπή υπέρ του «ΝΑΙ» το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής διεμήνυσαν στην κυβέρνηση ότι δεν κρύβονται, δεν φοβούνται, δεν δέχονται καμία απειλή και ότι στην πιο κρίσιμη και δύσκολη ώρα που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας και των νησιών μας, στέκονται με υπευθυνότητα και καθαρές θέσεις υπέρ της ασφάλειας, της ελπίδας, της Ευρώπης και του ευρώ.

Ο κόσμος της Ρόδου, ο κόσμος της δημιουργίας, που ξέρει να χτίζει και όχι να γκρεμίζει, ο κόσμος που εκφράζει την κοινωνική «συνιστώσα» της λογικής και του ρεαλισμού, αγκαλιάζοντας όλους εκείνους που παραπλανήθηκαν από τον άκρατο λαϊκισμό και την δημαγωγία, τον άνεργο, τον αγρότη, την μητέρα, την τρίτη ηλικία, διατράνωσε το δικό του «ΝΑΙ». Το «ΝΑΙ» που είναι «όχι» στο ψέμα και τον λαϊκισμό, που είναι το τέλος της εποχής των μύθων και των ψευδαισθήσεων, που είναι η απαρχή μια εποχής ρεαλισμού που θα οδηγήσει στην λύση όλων των προβλημάτων.

Ο κόσμος της Ρόδου που τίποτα δεν εγκαταλείπει και τίποτα δεν απεμπολεί, απαντώντας έτσι στην βρώμικη προπαγάνδα εκείνων που τόλμησαν να πουλήσουν την νησιωτικότητα, να πουλήσουν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, να κοροϊδέψουν τους νησιώτες με τον πιο αισχρό τρόπο και σήμερα να προσπαθούν λέγοντας ψέματα για μια ακόμη φορά να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.

Στο διχαστικό ψευτοδίλημμα μιας κυβέρνησης που άφησε την χώρα χωρίς χρόνο, χωρίς φίλους και χωρίς χρήμα, που, όπως η ίδια ομολόγησε σέρνει τους πολίτες σε ένα επικίνδυνο δημοψήφισμα για να κρυφτεί από τις ευθύνες της και να αντιμετωπίσει τα εσωκομματικά της προβλήματα, στο δίλημμα που σπέρνει και πάλι τον σπόρο της διχόνοιας στην ελληνική κοινωνία, ο κόσμος της Ρόδου έστειλε το βράδυ της Παρασκευής ένα ισχυρό ενωτικό μήνυμα για την επόμενη, δύσκολη μέρα.

Για την κοινωνία της Ρόδου, το «ΝΑΙ» είναι μονόδρομος. Για το μέλλον αυτού του τόπου, και για την αδιασάλευτη ενωτική πορεία στην Ευρώπη της ασφάλειας και της δημιουργίας, στον σκληρό πυρήνα του Ευρώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot