Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Σε λειτουργία η Σχολή Δυτών στην Κάλυμνο.» -Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κάλυμνο

Ιανουάριος 08, 2015
jumbo-banner

Σύμφωνα με διαβεβαίωση του γραφείου του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Βασίλη Υψηλάντη, υπεγράφη σήμερα η προκήρυξη για την λειτουργία της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο.

Ο Βουλευτής κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συνεχίζει την περιοδεία του στην Κάλυμνο όπου σήμερα το πρωί έκανε επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα και το μεσημέρι παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στον Δήμο Καλύμνου.
Κατά την παραμονή του εκεί, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα του Δήμου με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή, τον επικεφαλή της μειοψηφίας κ. Γιάννη Μαστροκούκο, με δημοτικούς συμβούλους και με υπαλλήλους του Δήμου.

Επισκέφθηκε την Ιδιωτική Λαογραφική και Ιστορική Συλλογή «Νεοκλασικό», του εκπαιδευτικού κ. Μιχάλη Κυράννη, στην οποία υπάρχουν εκθέματα σχετικά με ιστορική προσφορά του παππού του Βασίλη Υψηλάντη στον αγώνα για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα και την προσφορά του στα κοινά της Καλύμνου.

Η περιοδεία του κ. Υψηλάντη στην Κάλυμνο ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ με συνάντηση με στελέχη που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.
ipsilantis

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot