×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Κάλυμνος: Συνελήφθη 37χρονος που προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα του

Απρίλιος 02, 2014
jumbo-banner

Απόπειρα ανθρωποκτονίας – επικίνδυνη σωματική βλάβη - υφαίρεση.
Την 1-4-2014/12.00 στον Άγιο Θεολόγο Καλύμνου, συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υφαίρεση και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 53χρονης ημεδαπής (μητέρα του).

Συνελήφθη χθες (01-04-2014) το απόγευμα στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη οικογενειακή βία και υφαίρεση.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, χθες μεταμεσονύκτιες ώρες στην Πόθια Καλύμνου, ο κατηγορούμενος αφού εισήλθε στην κατοικία της μητέρας του τη χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του και στη συνέχεια της επιτέθηκε κρατώντας ένα τμήμα γυαλιού από σπασμένο μπουκάλι, με αποτέλεσμα να την τραυμάτισει ελαφρά στο κεφάλι, στο λαιμό, στην πλάτη και το αριστερό της δάκτυλο.

Η τραυματισθείσα κατάφερε να διαφύγει και μετέβη στο νοσοκομείο του νησιού όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ακολούθως αποχώρησε και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και απογευματινές ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, για τον οποίο πρόεκυψε επιπλέον ότι μετά την πράξη του αφαίρεσε μια τσάντα της μητέρας του που περιείχε το  χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί στις 21-01-2014 για  τραυματισμό συγγενικού του προσώπου με μαχαίρι, ενώ κατά τα τελευταία χρόνια έχει επανειλημμένως απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα σε βάρος οικείων του.

Το γυαλί που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot