Απάτη: Ο δήθεν ''σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά'' - Το πλαστό ΦΕΚ και οι διάλογοι της παγίδας σε ταβέρνα!

Ιανουάριος 30, 2015
jumbo-banner

Κοστουμαρισμένος μεσήλικας που εμφανίζονταν δήθεν ως σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατάφερε να “δαγκώσει” ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας σε νησί του Αιγαίου και να του “φάει” χιλιάδες ευρώ, με το πρόσχημα διορισμού των δυο γιων του, οι οποίοι μάλιστα είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου.

Ο άγνωστος που πλέον αναζητείται από την Ασφάλεια, η οποία με εντολή εισαγγελέα πραγματοποιεί προκαταρκτική έρευνα για αυτή την σοβαρή υπόθεση, κατάφερε να πάρει από τον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας το ποσό των 16.000 ευρώ, προκειμένου να διορίσει και μάλιστα ως μόνιμους στη βουλή τους δυο γιους του.

Ο “αετονύχης” έφθασε στο σημείο να πλαστογραφήσει ακόμα και την εφημερίδα τις Κυβερνήσης, ώστε να φαίνεται πως έχουν προσληφθεί τα παιδιά του ταβερνιάρη στο Κοινοβούλιο και μάλιστα με μισθό 3.000€ το μήνα και κυρίως ως μόνιμο και αμετάκλητο προσωπικό.

Ο σαργός και το ελικόπτερο...
Η απάτη του δήθεν “συμβούλου” του πρώην Πρωθυπουργού, στήθηκε το περασμένο καλοκαίρι σε μικρο νησί των Δωδεκανήσων, όπου η παρουσία VIP προσώπων δεν είναι σπάνια, αλλά ιδιαιτέρως συχνή. Αρχικά, ο αριστοκρατικός μεσήλικας, εμφανίστηκε στην ψαροταβέρνα του ανυποψίαστου ιδιοκτήτη μαζί με την...συμβία του και ζήτησε να φάει σαργό και μάλιστα το μεγαλύτερο που διέθετε η ταβέρνα.

Όταν ήλθε η ώρα του λογαριασμού, άφησε στο τραπέζι ένα χαρτονόμισμα των 500 Ευρώ χωρίς να ζητήσει ρέστα την στιγμή που ο λογαριασμός δεν ξεπερνούσε τα 200 ευρώ. Το γεγονός αυτό συζητήθηκε θετικά και όλοι έψαχναν να βρουν ποιος ήταν ο “κιμπάρης” καλοστεκούμενος 50αρης, που άφησε σε περιόδους κρίσης 300 ευρώ πουρμπουάρ.

Βέβαια ο απατεώνας δεν άργησε να εμφανιστεί και μάλιστα επέλεξε ημέρα που στο μικρο νησί είχε προσγειωθεί σε πολυτελή βίλα ελικόπτερο που μετέφερε μια παρέα VIP προσώπων από την Αθήνα. Ξαφνικά στην παραδοσιακή ταβέρνα, εμφανίστηκε ο “σύμβουλος” του Πρωθυπουργού, μαζί με άλλα δυο ζευγάρια και όλοι πίστεψαν πως τελικά το ελικόπτερο μετέφερε τον ίδιο και την παρέα του.

Οι φρέσκοι σαργοί έπεσαν στα κάρβουνα και η παρέα του μποέμ 50αρη με τις “κυβερνητικές διασυνδέσεις” τους ξεκοκκάλισε. Όταν ήλθε η ώρα του λογαριασμού, πάλι το πουρμπουάρ ήταν τις τάξεως των 100 Ευρώ, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης τις ταβέρνας να πάρει το θάρρος και να των ρωτήσει ποιος είναι. Το ψάρι ήδη είχε δαγκώσει το δόλωμα...

Ο διάλογος της απάτης στην ψαροταβέρνα
Ο 50αρης με το αριστοκρατικό παρουσιαστικό, απάντησε στον ταβερνιάρη πως είναι άνθρωπος της Κυβερνήσεις και μάλιστα “σύμβουλος” του ίδιου του πρωθυπουργού, για να ακούσει από το στόμα του ανυποψίαστου θύματος τις λέξεις που ήθελε: “...στον ουρανό σε έψαχνα και στην γη σε βρήκα. Έχω δυο παλληκάρια με πτυχία του Πανεπιστημίου και τα έχω και δουλεύουν στην ταβέρνα για να βγάλουν μεροκάματο”.

Μην ανησυχείς, φερε μου τις ταυτότητες τους να σημειώσω τα στοιχεία τους και σύντομα θα έχεις νέα μου” ήταν η απάντηση του αριστοκρατικού μεσήλικα. Μέσα σε λίγες ημέρες τον είχε πάρει τηλέφωνο λέγοντας του πως το θέμα κανονίστηκε και τα παιδιά θα προσληφθούν στην Βουλή ως επιστημονικό προσωπικό, με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθούν κάποια χρήματα κατέληξε ο “αετονύχης”.

Ο ταβερνιάρης μπροστά στο μέλλον των παιδιών του, που άλλωστε διαγράφονταν λαμπρό στο Κοινοβούλιο, δεν δίστασε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να του δώσει αρχικά το ποσό των 6.000 Ευρώ και τα υπόλοιπα 10.000 θα του τα έδινε όταν πια θα του έφερνε στο νησί το ΦΕΚ με τα ονόματα των δυο του γιων, όπως και έγινε.

Ο αθεόφοβος είχε πάρει ένα ΦΕΚ με συγκεκριμένη ημερομηνία, είχε γράψει κείμενο πρόσληψης και είχε κάνει αριστοτεχνικό κολάζ. Όταν ο ταβερνιάρης έπιασε το ΦΕΚ στα χέρια του και είδε τα ονόματα των παιδιών του και τα στοιχεία ταυτότητας τους μόνο τα χέρια δεν φίλησε του “Συμβούλου” και βέβαια αμέσως του έδωσε τα υπόλοιπα χρήματα. Δηλαδή τις 10.000 Ευρώ.

Η ψυχρολουσία βέβαια ήλθε όταν οι δυο γιοι του ταβερνιάρη πήγαν στην Βουλή με το ΦΕΚ ανά χείρας για να πιάσουν δουλειά. Εκεί διαπιστώθηκε πως το ΦΕΚ είχε πλαστογραφηθεί και βέβαια τους έδειξαν το γνήσιο, στο οποίο δεν υπήρχε ουδεμιά αναφορά πρόσληψης προσωπικού, πόσο μάλλον των δυο γιων του ταβερνιάρη από το μικρο νησί των Δωδεκανήσων.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot