Αναλαμβάνει καθήκοντα συνεργάτη του αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Κόκκινου

Οκτώβριος 11, 2014
jumbo-banner
Καθήκοντα συνεργάτη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου, αναλαμβάνει οσονούπω η πρώην πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΡΟΔΩΝ ΑΕ, προϊσταμένη του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της Διευθύνσεως Αστικής Καταστάσεως, Μεταναστεύσεως και Κοινωνικών Υποθέσεων Νοτίου Αιγαίου, με έδρα τη Ρόδο, κ. Ρένα Μαντικού.

Η κ. Μαντικού, ΠΕ Οικονομικών έχει ήδη υποβάλει αρμοδίως στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου αίτηση για την μετάταξή της, σε ανάλογη θέση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με τον κ. Κόκκινο για να αναλάβει θέση συνεργάτη στο γραφείο του.

Ο κ. Κόκκινος, ως διορισμένος περιφερειάρχης, είχε εξάλλου άψογη συνεργασία με την κ. Μαντικού, η οποία έχει εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει επί σειράν ετών προϊσταμένη του τμήματος αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πριν την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Η κ. Μαντικού, ως γνωστόν, είχε προσφύγει ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, κατά της Γενικής Διευθύνσεως Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοικήσεως Αιγαίου, για την ακύρωση της υπ’ αριθ. 53.361/6715/22-11-2012 διαπιστωτικής πράξεως της Γενικής Γραμματέως της παραπάνω Υπηρεσίας περί θέσεώς της σε αυτοδίκαιη αργία.

Είχε παραπεμφθεί στο Υπηρεσιακό – Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοικήσεως Αιγαίου, δυνάμει της υπ’ αριθ. ΕΜΠ198/10-7-2012 αποφάσεως του Γενικού Γραμματέως για πειθαρχικά παραπτώματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον πειθαρχικό έλεγχο δεν έχει προκύψει κάτι επιλήψιμο εις βάρος της.
Την 15-6-2012 συνάδελφός της υπέβαλε αναφορά εις βάρος της για δήθεν ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπό της με την διάρρηξη και την προς αυτήν επίρριψη ενός απευθυνομένου στην ίδια υπηρεσιακού εγγράφου, την ίδια ημέρα.

Στο μεταξύ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ολίγων ημερών για να ανακοινωθεί και η πρόσληψη του κ. Σάκη Στάγκα, επίλεκτου μέλους της μείζονος μειοψηφίας και αντιπροέδρου στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ρόδου, ως ειδικού συμβούλου του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου.
Μένει να διαπιστωθεί, αν ο κ. Στάγκας θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος, όπως του έχει ζητηθεί. Ο κ. Στάγκας θα αναλάβει έναν από τους τομείς της οικονομίας, τεχνικών υπηρεσιών και πολιτισμού.

Σημειώνεται μάλιστα ότι οι δύο στενοί συνεργάτες του κ. Χατζημάρκου κ.κ. Φαίδρα Σπανού και Ολυμπία Δημοπούλου, εργάζονται αμισθί στο γραφείο του, ενώ μόλις πρόσφατα καθήκοντα στο άτυπο γραφείο τύπου της περιφέρειας ανέλαβε η κ. Ρένα Διακίδη. Ο κ. Αργύρης Μαντικός, έχει αποχωρήσει.
Παραμένει ακόμη άγνωστο αν θα ανατεθούν καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην ΑΝΔΩ στην κ. Διακίδη, όπως αρχικώς είχε σχεδιαστεί.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot