Αμανάτι έχουν μείνει στη Σύμη περισσότερα από 400 άτομα

Νοέμβριος 08, 2014
jumbo-banner
Μάζεψαν υπογραφές για να μπει έκτακτη πτήση από την Ρόδο, ώστε να επιστρέψουν στους προορισμούς τους
 
Σε μεγάλη ταλαιπωρία –οικονομική και όχι μόνο- έχουν μπει σήμερα πολλοί πιστοί και προσκυνητές που αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Σύμη για την γιορτή του Πανορμίτη.
 
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων που εκτέλεσαν το δρομολόγιο από τη Ρόδο με αποτέλεσμα να έχουν ξεμείνει στη Σύμη περισσότερα από 400 άτομα που είχαν προγραμματίσει να βρεθούν αυθημερόν στο νησί!
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν φτάσει στη Σύμη πιστοί από περιοχές όπως τα Ιωάννινα και η Λάρνακα της Κύπρου, οι οποίοι προφανώς έχουν χάσει τις σημερινές ανταποκρίσεις πτήσεων για την επιστροφή στον προορισμό τους από την Ρόδο.
 
Γι’ αυτό και μάζεψαν υπογραφές ζητώντας από τον δήμαρχο του νησιού κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, να στείλει έγγραφο προς την αεροπορική εταιρεία Aegean να μπει έκτακτη πτήση αύριο ώστε να επιστρέψουν στον προορισμό τους, αφού στις ήδη προγραμματισμένες πτήσεις.
 
Κι αυτό φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν αύριο θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος δρομολόγια των πλοίων από τη Σύμη προς την Ρόδο.
 
rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot