Αιμόφυρτοι Έλληνες με εντολή σας ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ

Φεβρουάριος 05, 2016
jumbo-banner

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας,

κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.

Στην εικόνα αιμόφυρτων Ελλήνων πολιτών - νοικοκυραίων της Κω με εντολή των ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, προς τιμή των HotSpot

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Για να «εισπράξουν» τα συγχαρητήρια του Γερμανού Wolfgang Schäuble τρώνε άγριο ξύλο οι Έλληνες νοικοκυραίοι της ΚΩ…!!!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Απεγνωσμένα προσπαθούν να επιδείξουν την δύναμη τους οι τραγικές φυσιογνωμίες τις τελευταίες ημέρες στην διακυβέρνηση της χώρας, για να αποδείξουν στους Γερμανούς ότι παράγουν HotSpot -Έργα,αλλά και για όσα έργα δεν πράττουν προφανώς «εισπράττουν» από άλλους...μένει να μας πούνε πόσα και γιατί..!!!ΔΙΟΤΙ μόνο έτσι αποσαφηνίζεται η όλη κατάσταση γύρω από το Λαθρο μεταναστευτικό πρόβλημα, τα Κυκλώματα διακίνησης Λαθρομεταναστών των δισεκατομμυρίων ευρώ και την εμμονή τους για να κάνουν την χώρα HotSpot.

Η ΕΥΠ τουΔιοικητήΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ (γνωστό δημοσιογράφο με ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ της «TUSIAD» ως συνέταιροι περιεχομένου… στην EurActiv)γνωρίζει και δεν κάνει τίποτα για την Εθνική Ασφάλεια και Εθνικά συμφέροντα, αντί αυτών που δεν κάνει….προστατεύει την «πολιτισμική εικόνα» των Τούρκων, ακόμα και του ίδιου του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, διότι πρόσωπα στον οικείο περιβάλλον του χρηματοδοτούν, διαχειρίζονται και διοικούν τα Κυκλώματα των Λαθρομεταναστών, ακριβώς όπως τα πετρέλαια και την συνεργασία με ISILκλπ..

Αν και έχουμε στην «διάθεση» μας Τούρκους λαθροδιακινητές (μάλιστα κάποιοι κρατούνται στις φυλακές της Κω…από το καλοκαίρι του 2015)οι οποίοι είναι Μέλη ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα της Τουρκίας αν όχι το μεγαλύτερο, μετά από σχετικές πληροφορίες μου στην υπηρεσία η ΕΥΠ δεν ήθελε καννα τους πάρει «συνέντευξη» στον κίνδυνο  να εκτεθούν οι Τούρκοι… ίσως φίλοι τους… ίσως ακόμα και συνεργάτες τους…από τα όσα θα καταμαρτυρούσε..!!!ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…! ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

Σε άλλες περιπτώσεις η Δικαιοσύνη…κατά ΡΟΔΟ μεριά μεριμνάει στο να απαλλάσσονται…όσοι λαθροδιακινητές έχουν τις υψηλές γνωριμίες…σε πολιτικά κέντρα ΑΘΗΝΩΝ….!!!

Κάποιοι από αυτούς τους Λαθροδιακινητές αν και έχουν συλληφθεί από το Λιμεναρχείο Ρόδουμετά από πληροφορίες μου κατά την διάρκεια της συνεργασίας μου με την ΕΥΠ για το καλό της Χώρας (του κράτους που με έχει αδικήσει σφόδρα), σήμερα ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ τους έχουν αφήσει ελεύθερους, και μόνο συγνώμη δεν τους έχουμε ζητήσειακόμα.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες από Ρόδο…. μου λένε ότι τόσο τα σκάφη όσο και άλλα μεταφορικά μέσα… που είχαν πιαστεί επι το έργο… και άλλα εις χείρας τρίτων………!!!!!!!!!  μάλλον επιστράφηκαν… βρίσκονται στην διαδικασία και μάλιστα γυαλισμένα…έτοιμα προς επιστροφή….!!!

Το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην διάθεση όσων Εισαγγελέων δηλώσουν την επιθυμία να αποδώσουν ποινικές ευθηνές στους υπευθύνους, αν και δεν τρέφω μεγάλες προσδοκίεςκαι αδυνατώ να πιστέψω στην ύπαρξη τέτοιων Εισαγγελέων παραταύτα κάνω την πρόταση ως οφείλω.

ΑΛΛΑ ως γνωστό στην Ρόδο «δρούνε» Εισαγγελείς όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ ο οποίος αν και θα έπρεπε να είχε επέμβει από το πρωί κατά εκείνων που προκάλεσαν σωματικές βλάβες όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες τωναιμόφυρτων Ελλήνων πολιτών - νοικοκυραίων της Κω, παραταύτα κάνει την πάπια, άρα τι άλλο να περιμένει κανείς για τα υπόλοιπα…!

ΕΛΛΗΝΕΣ

Πρέπει να πάρουμε την τύχη της ζωής μας στα χέρια μας.-

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot