Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στις 05/02

Ιανουάριος 28, 2016
jumbo-banner

Οι μάσκες έπεσαν, το Κυβερνητικό σχέδιο αποκαλύφτηκε πλήρως με την απαξιωτική και προκλητική συμπεριφορά του Υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου, όπου επιχειρεί να καταργήσει τα περισσότερα ασφαλιστικά μας δικαιώματα διαλύοντας πλήρως τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, οδηγώντας μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε μία αξιοπρεπή σύνταξη, στα ιδιωτικά συμφέροντα και ασφαλιστικές εταιρίες.

Η αιφνιδιαστική ασφαλιστική μας κατεδάφιση δεν αφήνει κανένα περιθώριο και μας οδηγεί στο δρόμο του αγώνα για την προάσπιση της αξιοπρέπειας μας. Ο μόνος δρόμος για να υπάρξει εργασιακή ειρήνη, είναι ο δρόμος του ουσιαστικού διαλόγου και όχι η εσπευσμένη και εκβιαστική ψήφιση ανεδαφικών και παράλογων διατάξεων

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

• Καλεί όλους τους συναδέλφους μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να συμμετάσχουν μαζικά στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 05 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και Ω/16:00΄ στην Αθήνα (πλατεία Κολοκοτρώνη – Παλαιά Βουλή), με μοναδικό σκοπό την αποτροπή των επαχθών, για τους ένστολους, σχεδιασμών της Κυβέρνησης.

• Απέστειλε Υπομνήματα στους Βουλευτές του Ν. Δωδεκανήσου καλώντας τους να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μας δηλώσουν έγκαιρα ότι θα καταψηφίσουν τις αρνητικές αντιασφαλιστικές διατάξεις.

• Συμμετέχει σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες των εργαζομένων από όλες τις άλλες κοινωνικές τάξεις που είναι σε εξέλιξη.


Ένας δρόμος έμεινε, ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ και μας οδηγεί στην


Ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
στην Αθήνα την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016
και ώρα 16:00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη – Παλαιά Βουλή


ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ


Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Δημητρακόπουλος Ιωάννης Χατζηκυριάκος Ιωάννης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot