Έκλεισε η συμφωνία για την προβολή των νησιών: 200.000 ευρώ για προβολή στο CNN

Σεπτέμβριος 19, 2015
jumbo-banner

Έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και το διεθνές δίκτυο CNN, για τη διαφημιστική προβολή των νησιών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ύψος της δαπάνης που θα καταβάλλει  η περιφέρεια ανέρχεται σε 200.000 ευρώ και εγκρίθηκε χτες κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Η διαφημιστική προβολή περιλαμβάνει το εναπομείναν διάστημα του 2015 και το έτος 2016 με στόχο να ξεκινήσει να υλοποιείται το Νοέμβριο από την τουριστική έκθεση του Λονδίνου, στην οποία θα πάρει μέρος η περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα θα διατεθούν μέσω διαθέσιμων πόρων του ΕΣΠΑ και μάλιστα επ’ αυτού υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της ενδιάμεσης διαχειριστικής αρχής της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου,  αλλά και του ΕΟΤ.

Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής θα σταλεί προς έγκριση στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια η περιφέρεια στην υπογραφή της συμφωνίας με το CNN.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία καθώς μειοψήφησε ο περιφερειακός σύμβουλος Κυκλάδων Τζώρτζης Μακρυωνίτης. Τονίζεται τέλος ότι το αρχικό ποσό που ζητούσε το CNN για τη διαφημιστική προβολή των νησιών ανερχόταν σε 300.000 ευρώ, ποσό που η περιφέρεια δεν μπορούσε να πληρώσει. Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις η συμφωνία έκλεισε στα 200.000 ευρώ.


Η ΡΟΔΙΑΚΗ  

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot