Άγρια δολοφονία φύλακα στη Ρόδο

Δεκέμβριος 28, 2014
jumbo-banner

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία ενός Γκανέζου που εργαζόταν ως σεκιούριτι σε εταιρεία της Ρόδου.

Τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό ο υπεύθυνος ασφαλείας του κτηρίου κι ένας Πακιστανός ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να τον αντικαταστήσει, ωστόσο δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και τελικά ειδοποίησε τον υπεύθυνό τους.

Στο νησί κατέβηκε από την Αθήνα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να διεξάγει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει για το αποτρόπαιο έγκλημα, ο 66χρονος άντρας βρέθηκε σε στάση μπρούμυτα, με ένα σχοινί στο λαιμό του και δεμένα τα χέρια. Έφερε σημάδια στο σώμα του, γεγονός που φανερώνει πως το θύμα χτυπήθηκε έντονα από τους δράστες.

Στην περιοχή του Κοακόνερου, όπου έλαβε χώρα το άγριο έγκλημα, υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων και η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της και προς τα εκεί.

Το σώμα του νεκρού φύλακα έχει ήδη μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής προκειμένου να εξεταστεί την Τετάρτη από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το site rodiaki.gr h πρώτη εξέταση διενεργήθηκε από τον Χειρούργο της Α' Χειρουργικής Κλινικής κ. Νικόλαο Χριστοδούλου, ο οποίος διαπίστωσε ότι το σώμα του 66χρονου φέρει κατάγματα στο αριστερό πόδι, στην αριστερή επικαρπική χώρα και πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο, στην αριστερή πλευρά.

newsbomb.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot