Menu
Σπαρακτικό βίντεο: Μαμά δελφίνι αρνείται να εγκαταλείψει το νεκρό μωρό της!

Σπαρακτικό βίντεο: Μαμά δ…

Στο βίντεο και στι...

Με 82 σκάφη ξεκινά η Αegean Regatta 2017

Με 82 σκάφη ξεκινά η Αege…

Την Κυριακή το πρωϊ ...

Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέταιρο του Μπόμπολα παραχωρεί το management της Πήγασος ο Σαββίδης

Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέτα…

Σε ποιον συνέταιρο τ...

Ασφαλιστικό για κλάματα: Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να πάρεις σύνταξη 1.000€

Ασφαλιστικό για κλάματα: …

«Πόσα χρόνια είπες...

Κώστας Ζαμάγιας για Α. Καρδούλια: ..."Ο μαστραντώνης μ΄ ασβηστο μεράκι"...

Κώστας Ζαμάγιας για Α. Κα…

Έφυγε ο καλός φίλος,...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Φήμες για χωρισμό, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – …

Μπορεί να ετοίμαζαν ...

«Μάγεψε» μικρούς και μεγάλους η «Η Ωραία Κοιμωμένη» (φωτό-βίντεο)

«Μάγεψε» μικρούς και μεγά…

Ναι, αυτή η Ωραία Κο...

Ανεγκέφαλο άτομο σημάδευε με λέϊζερ διερχόμενο πάνω από την Κάλυμνο αεροπλάνο

Ανεγκέφαλο άτομο σημάδευε…

Σύμφωνα με πληροφο...

Για λίγους η εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης - Οι χαμένοι των αλλαγών

Για λίγους η εξαγορά πλασ…

Η εξαγορά πλασματικώ...

Το νέο trend στις σχέσεις λέγεται love bombing και είναι χειρότερο από το να αδιαφορεί ο άλλος για σένα

Το νέο trend στις σχέσεις…

Πόσο αθώες είναι τελ...

Prev Next

«Διαψεύδεται» το δημοσίευμα για την Euromedica

«Διαψεύδεται» το δημοσίευμα για την Euromedica
jumbo-banner
Από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Euromedica κ. Δ. Ασημακίδη, μας απεστάλη προς δημοσίευση η ακόλουθη επιστολή, σε απάντηση χθεσινού δημοσιεύματος της «δ»:

«Αναφερόμενοι στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Η Δημοκρατική της Ρόδου” της 6ης Οκτωβρίου 2015, ενημερώνουμε:

1. H Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Α.Ε. αποτελεί αυτόνομη και ανεξάρτητη νομική οντότητα με δικό της διοικητικό συμβούλιο και δεν υπάγεται σε καμία “κεντρική διοίκηση”. Τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα περί χρημάτων που αναμένονται από κάποια “κεντρική διοίκηση” είναι τουλάχιστον ανυπόστατα και στερούνται σοβαρότητας, και ουδέποτε έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στο προσωπικό της κλινικής.

2. Η αναφορά ότι το προσωπικό είναι επτά (7) μήνες απλήρωτο είναι εντελώς αναληθής. Υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές, πολύ μικρότερη, που προκύπτει από το γεγονός ότι η κλινική έχει πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ μόνο τους τρείς (3) από τους εννέα (9) μήνες για το τρέχον έτος. Αντίστοιχα για το έτος 2014 η κλινική πληρώθηκε μόνο τους έξι (6) από τους δώδεκα (12) μήνες. Οι συνολικές οφειλές και περικοπές του ΕΟΠΥΥ προς την κλινική υπερβαίνουν τα 3.000.000 ευρώ.
Το προσωπικό είναι ενήμερο για το πρόβλημα και δείχνει αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση στην προσπάθεια της διοίκησης. Η διοίκηση της κλινικής αντιμετωπίζει όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους ισότιμα και, χωρίς ποτέ να υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει, δίνει απόλυτη προτεραιότητα στις υποχρεώσεις της προς το προσωπικό της και καταβάλλει καθημερινά χρηματικά ποσά έναντι των αμοιβών τους, που προέρχονται από τα ιδιωτικά έσοδά της, με στόχο να κλείσει η ψαλίδα το συντομότερο χρονικό διάστημα.
3. Τα αναφερόμενα περί ενδεχόμενης πτώχευσης είναι παντελώς ανυπόστατα και εκτός πραγματικότητας, όπως και η σύνδεση με ζητήματα επικαιρότητας που δεν σχετίζονται με τον χώρο της υγείας και την δραστηριότητα της κλινικής. Η κλινική έχει εισέλθει στον δρόμο της ανάκαμψης παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση στον τζίρο της και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης. Επιπλέον έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές της προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Η Κλινική στηριζόμενη στο άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της παρέχει άριστες υπηρεσίες υγείας σε Έλληνες και αλλοδαπούς ασθενείς που συνεχίζουν να την εμπιστεύονται, και έχει βραβευθεί για τις υπηρεσίες αυτές. Επιπλέον η κλινική έχει βραβευθεί και για την προσφορά της προς την τοπική κοινωνία.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕ αποτελεί πολυμετοχική επένδυση και η ύπαρξη της συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΙΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ».
Σημ. Συντ.: Η εφημερίδα δεν επιθυμεί να σχολιάσει την «περίεργη» αυτήν επιστολή, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθε σε αντιπαράθεση με την Κλινική. Απεναντίας την στήριξε και μάλιστα ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ. Αφήνει, λοιπόν, τις κρίσεις και τον σχολιασμό στο προσωπικό και μάλιστα στο σύνολό του, το οποίο έκρινε και το χθεσινό δημοσίευμα, το οποίο ΦΥΣΙΚΑ δεν προκάλεσε η εφημερίδα.

dimokratiki.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή