“Δύο νέα έργα στο νησί με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος’’ και το Δήμο Κω.”

Μάιος 31, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Η Κως προχωρά μπροστά, κάθε μέρα, με έργα.
Ο Δήμος ολοκλήρωσε την πρόταση υποβολής δύο σημαντικών έργων για την Κω, που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” αλλά και από πόρους του Δήμου Κω.
Συγκεκριμένα πρόκειται για:
1ον- Την αναβάθμιση των παιδικών χαρών Δήμου Κω με συνολικό προϋπολογισμό 300.000,00 €. Το έργο αφορά εξοπλισμό για επτά παιδικές χαρές, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση. Η δράση αφορά όλο το νησί και συγκεκριμένα τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στην Καζέρμα, στη Γρηγορίου Ε’, στο Κακό Πρινάρι, στο Ζηπάρι, στον Μύλο Αντιμάχειας, στην Κέφαλο και στο Καμάρι Κεφάλου. Το ποσό χρηματοδότησης είναι 210.000,00 €. Η διαφορά των 90.000,00 € θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου.
2ον- Την ανακατασκευή των αύλειων χώρων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω και του Δημοτικού Σχολείου Ζηπαρίου. Το έργο προβλέπει την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ και στο γήπεδο πετοσφαίρισης καθώς και αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην υπόλοιπη αυλή για το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου. Για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω προβλέπεται η τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ καθώς και εργασίες στην περίφραξη του αύλειου χώρου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 223.000,00 ευρώ. Το ποσό χρηματοδότησης είναι 198.000,00 €. Η διαφορά των 25.000,00 € θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή απαντά και μιλά με έργα.
Έργα για το νησί, έργα για το δημότη.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection