‘’Ο παιδικός σταθμός της Ιερού Λόχου αλλάζει εικόνα. Τα έργα ξεκίνησαν και μέχρι τις 30 Αυγούστου, ο παιδικός σταθμός θα είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει παιδιά.’’

Ιούλιος 30, 2015
jumbo-banner

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επισκευής του κτιρίου που στεγάζεται ο παιδικός σταθμός της Ιερού Λόχου .

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θα τελειώσουν στις 30 Αυγούστου και ο σταθμός θα είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει παιδιά, παρέχοντας στήριξη στην οικογένεια αλλά και στην εργαζόμενη μητέρα της Κω.

Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης σε δήλωση του , τονίζει:
‘’ Είναι πολλά τα προβλήματα που αφορούν τη σχολική στέγη. Υπάρχει όμως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκευής και συντήρησης σε όλα τα σχολικά κτήρια και τους παιδικούς σταθμούς.
Παράλληλα όμως με αυτό το πρόγραμμα, θα επιλέγουμε κάθε φορά ένα σχολικό κτήριο ή ένα παιδικό σταθμό στο οποίο θα γίνεται εκτεταμένη παρέμβαση και αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων. Η αρχή έγινε από τον παιδικό σταθμός της Ιερού Λόχου και θα υπάρξει και συνέχεια.’’
Στον παιδικό σταθμό της Ιερού Λόχου, εκτελούνται οι ακόλουθες εργασίες:
1. Κατασκευή νέων επιχρισμάτων όπου απαιτείται.
2. Ανακαίνιση όλων των εξωτερικών χρωματισμένων επιφανειών με διπλή στρώση ελαιοχρώματος
3. Επισκευή –συντήρηση των εξωτερικών κουφωμάτων.
4. Συντήρηση και χρωματισμό ξύλινων επιφανειών (πέργκολα, στηθαία)
5. Αντικατάσταση ξύλινου προστατευτικού φράκτη στο χώρο παιχνιδιού στο μπαλκόνι του Β΄ Ορόφου.
6. Συντήρηση και χρωματισμοί των μεταλικιών κιγκλιδωμάτων.
7. Συντήρηση της υπάρχουσας στεγάνωσης του δώματος.

Το κόστος των όλων των εργασιών ανέρχεται 29245 €.

Είναι δεδομένο ότι οι κτιριακές υποδομές στις οποίες στεγάζονται σχολεία όλων των βαθμίδων, έχουν πολλά και μεγάλα προβλήματα.

Αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Κυρίτση, η κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση όλων αυτών των ζητημάτων με στόχο την βελτίωση των συνθηκών σε όλα τα εκπαιδευτήρια.

Έτσι, παράλληλα με τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης που γίνονται κάθε χρόνο σε όλα τα εκπαιδευτήρια, επιλέγεται και ένα κτίριο στο οποίο θα αντιμετωπίζεται το σύνολο των προβλημάτων μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες όπως αυτές που έγιναν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot