Σταμάτης Μαλιλής: ‘’ Αλλάζουμε τον τόπο μας με έργα και όχι με λόγια’’ (Φωτό)

Απρίλιος 22, 2016
jumbo-banner

Το νέο μοντέλο λειτουργίας της δημοτικής αρχής του Γιώργου Κυρίτση αποδίδει καρπούς.

Για πρώτη φορά τα χωριά της Κω έρχονται στο φως και στο προσκήνιο, βγαίνουν από το περιθώριο,εκεί που τα είχεοδηγήσει η απραξία και η αδράνεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Για πρώτη φορά τα συμβούλια των Κοινοτήτων έχουν ρόλο και αρμοδιότητες, αποφασίζουν και υλοποιούνέργα τοπικής σημασίας αλλά τόσο απαραίτητα για τους πολίτες.
Εμείς αλλάζουμε τον τόπο μας με έργα και όχι με λόγια. Με έργα που ο πολίτης τα βλέπει να εξελίσσονται και να ολοκληρώνονται.

Την εβδομάδα που πέρασεολοκληρώσαμεμια σειράέργων και παρεμβάσεων και ιδούοι αποδείξεις:

1. Τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε όλο το ορεινό Ασφενδίου (Ασώματος-Ευαγγελίστρια-Ζιά-Λαγούδι), γεγονός που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και την εμπέδωση της οικολογικής συνείδησης.
mal1
2.Επίστρωση 10 τόνων ασφαλτομίγματος για την επίτευξητης καλής και ασφαλούς κυκλοφορίας του δρόμου Άγιου Γιάννη προς Τιγκάκι (ταβέρνα Αμπέλι), με στόχο τον μηδενισμό των ατυχημάτων και ζημιών σε αυτοκίνητα.
mal2
mal3
3.Συντήρηση και επισκευή όλου του υφιστάμενου δικτύου ηλεκτροδότησης του παραλιακού του Τιγκακίου και του κάθε του σε αυτόν τον δρόμο.
mal4
4.Καθαρισμός των δρόμων του Τιγκακίου από τα συσσωρευμένα φύκια, άμμο,  ογκωδών αντικειμένων και γενικότερο καλλωπισμό.
mal5
5.Καθαρισμός από τα φύκια και δεντροφύτευση με αρμυρίκια της παραλίας Τιγακίου.
mal6
mal7
6.Δημιουργία χώρου στάθμευσης στην περιοχή Αλυκές-Τιγκάκι και επίστρωση με υλικό λατομείου για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στις Αλυκές.
mal8
7.Καθαρισμός και διάνοιξη αύλακα στις Αλυκές.
mal9
8.Τοποθέτηση πλακώνγια την ολοκλήρωση του πεζοδρομίου στην πρόσοψη του Ιερού Ναού Αναλήψεως στο Ζηπάρι.
mal10
9.Ολοκλήρωση εργασιών στο χώρο στάθμευσης της Ζιάς.
mal11
mal12
10.Καθαρισμός του πρώην σχολείου Λαγουδιού, αντικατάσταση της φθαρμένης  πόρτας με καινούργια, η οποία διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας, στη δεξαμενή του Αγίου Θεολόγου και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης που οδηγούνστον Άγιο Θεολόγο.
mal13

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του Δήμου και όλους τους υπαλλήλους(όλων των κλάδων και ειδικοτήτων) της κοινότητας Ασφενδιού για την εξαιρετική συνεργασία μας και την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθειά μου για τη γρήγορη αντιμετώπιση τόσο των έκτακτων αναγκών όσο και των χρόνιων υπαρχόντων προβλημάτων, τα οποία ήταν επιβαλλόμενο να επιλυθούν λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Όλοι εργαστήκαν υπερβάλλοντας εαυτόν και πέρα του ωραρίου τους για την υλοποίηση όλων των παραπάνω εργασιών.Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με αμείωτους και εντατικούς ρυθμούςγια την καλυτέρευσητης καθημερινότητας των πολιτών μας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot