"Σε εξέλιξη τα έργα συντήρησης στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας"

Φεβρουάριος 13, 2016
jumbo-banner

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ανακατασκευής και συντήρησης του κτιρίου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου προβλέπεται η αντικατάσταση των εξωτερικών ξύλινων φθαρμένων κουφωμάτων του 1ου ορόφου, του τοξωτού παραθύρου του  κλιμακοστασίου και της κεντρικής πόρτας εισόδου στο ισόγειο, με νέα κουφώματα αλουμινίου χρώματος μπλε.

Προβλέπεται επίσης, η ανακαίνιση των χρωματισμών των επιφανειών εξωτερικής τοιχοποιίας με διπλής στρώσης υδρόχρωμα υπόλευκων αποχρώσεων.

Η Νέα Δημοτική Αρχή υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης των δημοτικών κτιρίων, τα οποία θα είναι πλέον ανοιχτά και προσβάσιμα σε συλλόγους και φορείς για εκδηλώσεις ή και ζητήματα που σχετίζονται με τη δραστηριότητα τους.

Παράλληλα η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών στα δημοτικά κτίρια στις κοινότητες και στα χωριά συνδέεται με την αποκέντρωση και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς το δημότη

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot