ΟΡΑΜΑ: Άφαντη η Δημοτική Κοινότητα Κω για το 7ο Δημοτικό Σχολείο

Οκτώβριος 01, 2014
jumbo-banner
Ως εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κω, βιώνουμε καθημερινά και γινόμαστε αποδέκτες της αγωνίας των γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση και θεωρούμε ότι δρομολογούνται εξελίξεις ερήμην των θεσμικών οργάνων του Δήμου μας.
Βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά μας ένα απίστευτο και πρωτοφανές παρασκηνιακό παιχνίδι με μεθοδεύσεις, σκοπιμότητες και προχειρότητα με μοναδικούς χαμένους τους γονείς και τα παιδιά του 7ου.

Σε περίπτωση που σας διαφεύγουν τα σχετικά άρθρα του Καλλικράτη, κύριε Πρόεδρε, σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Κοινότητα Κω έχει και λόγο και ρόλο σε οτιδήποτε συμβαίνει εντός των χωρικών της ορίων.

Οι Δημοτικές Κοινότητες δεν υπήρξαν και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν διακοσμητικά στοιχεία ούτε να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

Απαιτούμε την άμεση σύγκληση έκτακτου Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κω με μοναδικό θέμα το 7ο Δημοτικό Σχολείο ώστε να κατατεθούν οι απόψεις και οι προτάσεις όλων και η φωνή μας να ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα λάβει και την τελική απόφαση.

Για την Δημοτική Παράταξη ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ
Τα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ. Κω
Χατζημάρκος Αθανάσιος, Πετρής Πέτρος, Χατζηδιαμαντής Νικόλαος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot