Με αναστάτωση ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο της Κω

Σεπτέμβριος 11, 2014
jumbo-banner
Με αναστάτωση ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο της Κω, μετά την παραλαβή εγγράφου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με το οποίο ζητείται η προσωρινή μετεγκατάσταση του σχολείου λόγω εξέλιξης του έργου ανακαίνισης.
 
Από την άλλη πλευρά οι γονείς δηλώνουν οργισμένοι με αυτή την εξέλιξη, κατηγορούν εργολάβο και Τεχνική Υπηρεσία ότι παραβιάζουν τους όρους της σύμβασης και τονίζουν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν μετεγκατάσταση του σχολείου. Οι γονείς ζητούν από την εργολήπτρια εταιρεία και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να υλοποιήσουν το έργο εφαρμόζοντας όσα έχουν υπογράψει, σύμφωνα με τα οποία προβλέπεται τμηματική εξέλιξη των εργασιών, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Σήμερα, αμέσως μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Γιάννη Κρητικού, της Διευθύντριας Ειρήνης Κουτσούτη και γονέων. Ο κ. Κρητικός διαβεβαίωσε τους γονείς ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για να βρεθεί λύση.
 
dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot