Δ.Ε.Υ.Α.Κ.: Αποκατάσταση ζημιών και υδροδότηση σε Αντιμάχεια και Καρδάμαινα

Αύγουστος 26, 2014
jumbo-banner
Η ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε λόγω ελλειπούς υδροδότησης στους κατοίκους της Αντιμάχειας και της Καρδάμαινας το τελευταίο τετραήμερο που οφείλεται στους κάτωθι λόγους:

1.    Τα αντλητικά συγκροτήματα που εγκαταστάθηκαν προ πενταετίας στην δεξαμενή «Λίβανος» τοποθετήθηκαν υπόγεια με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας από διαρροή νερού λόγω θραύσης στις σωληνώσεις της δεξαμενής.
2.    Το αντλητικό συγκρότημα της γεώτρησης «Καμάρα» έπαθε ζημιά λόγω των συνεχόμενων μεταβολών της τάσης στο δίκτυο της ΔΕΗ.
3.    Διακόπηκε η ηλεκτροδότηση δύο γεωτρήσεων στην τοποθεσία «Πλάκα» γιατί κάηκαν τα καλώδια της ΔΕΗ από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων στην «Πλάκα» με την τοποθέτηση νέων καλωδίων και της ζημιάς στη γεώτρηση «Καμάρα» έγινε χθες 25/08/2014 οπότε και ομαλοποιήθηκε η υδροδότηση στην Αντιμάχεια και Καρδάμαινα.
 
Σήμερα, με την τοποθέτηση νέου υπέργειου αντλητικού συγκροτήματος στη δεξαμενή «Λίβανος» η υδροδότησηθα επανέλθει στην κανονική της μορφή.
 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση των κατοίκων.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot