Menu
Σπαρακτικό βίντεο: Μαμά δελφίνι αρνείται να εγκαταλείψει το νεκρό μωρό της!

Σπαρακτικό βίντεο: Μαμά δ…

Στο βίντεο και στι...

Με 82 σκάφη ξεκινά η Αegean Regatta 2017

Με 82 σκάφη ξεκινά η Αege…

Την Κυριακή το πρωϊ ...

Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέταιρο του Μπόμπολα παραχωρεί το management της Πήγασος ο Σαββίδης

Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέτα…

Σε ποιον συνέταιρο τ...

Ασφαλιστικό για κλάματα: Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να πάρεις σύνταξη 1.000€

Ασφαλιστικό για κλάματα: …

«Πόσα χρόνια είπες...

Κώστας Ζαμάγιας για Α. Καρδούλια: ..."Ο μαστραντώνης μ΄ ασβηστο μεράκι"...

Κώστας Ζαμάγιας για Α. Κα…

Έφυγε ο καλός φίλος,...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Φήμες για χωρισμό, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – …

Μπορεί να ετοίμαζαν ...

«Μάγεψε» μικρούς και μεγάλους η «Η Ωραία Κοιμωμένη» (φωτό-βίντεο)

«Μάγεψε» μικρούς και μεγά…

Ναι, αυτή η Ωραία Κο...

Ανεγκέφαλο άτομο σημάδευε με λέϊζερ διερχόμενο πάνω από την Κάλυμνο αεροπλάνο

Ανεγκέφαλο άτομο σημάδευε…

Σύμφωνα με πληροφο...

Για λίγους η εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης - Οι χαμένοι των αλλαγών

Για λίγους η εξαγορά πλασ…

Η εξαγορά πλασματικώ...

Το νέο trend στις σχέσεις λέγεται love bombing και είναι χειρότερο από το να αδιαφορεί ο άλλος για σένα

Το νέο trend στις σχέσεις…

Πόσο αθώες είναι τελ...

Prev Next

Γήπεδο Καρδάμαινας: Ένα έργο που μελέτησε, δημοπράτησε και κατακύρωσε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης

Γήπεδο Καρδάμαινας: Ένα έργο που μελέτησε, δημοπράτησε και κατακύρωσε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης
jumbo-banner
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας»,

αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε όσα επιμελώς έχει αποκρύψει ο κ. Κυρίτσης, με στόχο να καρπωθεί την υλοποίηση ενός έργου για το οποίο δεν έκανε απολύτως τίποτα και που όταν χρειάστηκε η ψήφος του εκπροσώπου του, αυτή ήταν αρνητική.

Να θυμίσουμε λοιπόν ότι η μελέτη εκπονήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κω το 2013, περιέχοντας συμπληρωματικές εργασίες σε σχέση με όσα προέβλεπε η μελέτη που είχε αρχικά συνταχθεί από τον τέως Δήμο Ηρακλειδών.

Δημοπρατήθηκε, και η κατακύρωση του Διαγωνισμού έγινε στις 16 Απριλίου 2014 σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής όπου το θέμα εισήχθη ως έκτακτο.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, ο πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη των μελών προκειμένου το θέμα αυτό να συζητηθεί πριν την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, δικαιολογώντας τον έκτακτο χαρακτήρα του ως εξής: «…κρίνεται αναγκαία η άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού προκειμένου να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η εκτέλεση του έργου και να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας, για την ασφάλεια των παικτών των ομάδων».

Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής στις 16/04/2014 φέρει ΑΔΑ: ΒΙ0ΩΩΛΕ-Γ02 την οποία δίνουμε στη δημοσιότητα.
Στην πρόταση αυτή μοναδικός μειοψηφών ήταν ο εκπρόσωπος της Δύναμης Αλλαγής κ. Σιφάκης. Φοβόταν προφανώς μην υλοποιηθεί το έργο πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου…
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 9 εταιρείες και ανάδοχος εργολάβος αναδείχθηκε η εταιρεία «ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ» με έδρα την Αθήνα και προσφερόμενη έκπτωση 37,03% .

Για λόγους που πραγματικά επιδέχονται διάφορες ερμηνείες, τα πιστοποιητικά που ήταν υποχρεωμένος εδώ και αρκετούς μήνες να προσκομίσει ο εργολάβος (μη πτώχευσης κλπ), προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση και να ξεκινήσει το έργο, κατά έναν περίεργο λόγο, προσκομίστηκαν με απίστευτη καθυστέρηση στις υπηρεσίες. Δικαιολογία; «…η συσσωρευμένη δουλειά των υπηρεσιών στην Εισαγγελία Αθηνών…» Ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Η Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας, ήταν η μόνη από όλες τις Κοινότητες που δεν είχε γήπεδο με χλοοτάπητα. Οι ευθύνες ας αναζητηθούν στον εκ Καρδαμαίνης ορμώμενο κ. Κυρίτση και όσους όλα εκείνα τα «χρυσά» χρόνια της Αυτοδιοίκησης, δεν είχαν την τόλμη να σχεδιάσουν και να διεκδικήσουν τη χρηματοδότηση του.
Εμείς, ως Δημοτική Αρχή από το 2011 έως το 2014 και παρά τις πρωτοφανείς οικονομικές δυσκολίες, εντάξαμε στον προγραμματισμό μας το έργο αυτό, και το παραδίδουμε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια στην τοπική κοινωνία της Καρδάμαινας και στους νέους ανθρώπους της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

Απόσπασμα από το 7ο πρακτικό της από 16-04-2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κω μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή