Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή-διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Ιούλιος 19, 2014
jumbo-banner
Κατασχέθηκαν πάνω από 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -4- δενδρύλλια, -9- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, -1- μαχαίρι κ.α.



Συνελήφθησαν χθες (18.7.2014) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 41, 39 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά τα περίπτωση αδικήματα της κατοχής, καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράνομης οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών εξακριβώθηκε ότι ο 41χρονος με την 36χρονη καλλιεργούσαν από κοινού δενδρύλλια και εξήγαγαν από αυτά ποσότητες κάνναβης τις οποίες διατηρούσαν σε δυο κατοικίες και αποθήκη ιδιοκτησίας τους στη Δημοτική Ενότητα Αταβύρου και στην πόλη της Ρόδου, με σκοπό τη διακίνηση της σε τοξικομανείς.

Συγκεκριμένα μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω ζευγάρι:
•    Καλλιεργούσε σε αυλή κατοικίας που διέμενε -4- δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 60 έως 110 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν
•    Διατηρούσε επιμελώς μέσα σε γυάλινα βάζα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 496,5 γραμμαρίων
•    Κατείχε -9- γυάλινα δοχεία με υπολείμματα κάνναβης, -2- συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, -2- τρίφτες κάνναβης, και -2- κινητά τηλέφωνα

Για τον 39χρονο προέκυψε ότι πριν δέκα ημέρες προμηθεύτηκε, από τον 41χρονο και την 36χρονη, 5,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία βρέθηκαν στην κατοικία του, μαζί με ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών και -9- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.   
Όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα ναρκωτικά και αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot