Μία ιστορία που είχε προκαλέσει σάλο στο νησί της Κω

Μάιος 22, 2015
jumbo-banner

Η συμπεριφορά του 6χρονου κοριτσιού έκανε τη μάνα της να απευθυνθεί σε παιδοψυχίατρο - Οι αποκαλύψεις ήρθαν να προκαλέσουν σάλο στο νησί...

Κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, νεότερου των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση, είναι ένας κάτοικος της Ρόδου, που καταγγέλθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη τους, ηλικίας 6 ετών. Η υπόθεση θα εξεταστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω στην προσεχή του συνεδρίαση.

Ο κατηγορούμενος, αφέθηκε ελεύθερος την 26η Απριλίου 2012 με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την κόρη του, χωρίς την παρουσία τρίτων και αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα από την πρώην σύζυγό του, αποδίδοντας ευθύνες στην γιαγιά της.

Με την πρώην σύζυγό του, κάτοικο Παστίδας, βρίσκονταν σε διάσταση από τον Ιούλιο του 2011. Είχε κατατεθεί αγωγή διαζυγίου και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ρύθμισης επιμέλειας του ανήλικου τέκνου τους. Από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί ηλικίας 6 ετών σήμερα, το οποίο τελεί υπό την επιμέλεια της μητέρας του.

Δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της, η μητέρα του παιδιού υπέβαλε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου αίτημα για την υποβολή του παιδιού σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, υποστηρίζοντας ότι έχει παρατηρήσει ύποπτα περιστατικά στη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της κατά την επικοινωνία του με το παιδί.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το ανήλικο παιδί παρουσίαζε σε κάθε επικοινωνία με τον πατέρα του έντονα ψυχοσωματικά σημάδια άγχους. Το αίτημά της έγινε δεκτό από τον κ. Εισαγγελέα και μετά το πέρας της εξέτασης η παιδοψυχίατρος εκτίμησε ότι το παιδί είχε πέσει θύμα ασελγών πράξεων από τον πατέρα του!

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα και ζήτησε να διενεργηθεί και νέα παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από ανεξάρτητο πραγματογνώμονα. Υποστήριξε, ότι η γιαγιά της εν διαστάσει συζύγου του δεν ενέκρινε τον γάμο τους και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον διαλύσει.

Όταν ο μισθός του μειώθηκε από τα 1.500 ευρώ στα 800 και είχε δυσκολίες να καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού του, η σχέση με τη σύζυγό του διαταράχθηκε και στην πορεία ήλθαν οι καταγγελίες ότι δήθεν ασελγούσε στο παιδί του. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, που εξέτασε τη δικογραφία, έκρινε ότι προκύπτουν επαρκή στοιχεία για την παραπομπή του σε δίκη.

Πηγή: dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot