Αλλοδαπές τουρίστριες πιάστηκαν να κλέβουν κοσμήματα σε χρυσοχοείο της Παλιάς Πόλης

Οκτώβριος 01, 2014
jumbo-banner
Σύμφωνα με πηγές του ΝΗΣΟΣ ΚΩΣ, δύο τουρίστριες πιάστηκαν επ"αυτοφώρω να κλέβουν κοσμήματα από χρυσοχοείο της παλιάς πόλης!
 
Οι εν λόγω κυρίες έμπαιναν σε χρυσοχοεία παριστάνοντας τις πελάτισσες, μέχρι τη στιγμή που η μια προσποιούμενη ότι έχανε τις αισθήσεις της..."λιποθυμούσε". Με την προσοχή όλων στραμμένη πάνω της, η φερόμενη ως συνεργάτιδα της, δρούσε ελεύθερα, φορτώνοντας την τσάντα της με κοσμήματα αξίας.

Οι φερόμενες ως δράστες, αφού πήραν όσα μπορούσαν από ένα κοσμηματοπωλείο στην παλιά πόλη και συγκεκριμένα στην οδό Απελλου, ανηφόρισαν προς ένα άλλο κατάστημα προκειμένου να επαναλάβουν την πράξη τους. Ο ιδιοκτήτης-θύμα ειδοποίησε τα αλλά καταστήματα και έτσι οι δράστες πιάστηκαν σε ένα άλλο κοσμηματοπωλείο.
Σύμφωνα με τις πηγές μας, άνδρες της αστυνομίας κατέφθασαν αμέσως, πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τις "ελαφροχέρισσες" κυρίες και τις οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ηλιάνα Πετρή- Nisos Kos

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot