«Έχω μετανιώσει πικρά», ισχυρίζεται ο Αλβανός που μετέφερε πάνω από μισό κιλό ηρωίνης στην Κω

Μάιος 06, 2015
jumbo-banner
Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια και 10.000 ευρώ

Ποινή φυλάκισης 7 ετών και χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, επέβαλε σήμερα το μεσημέρι το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου Κακουργημάτων σε 55χρονο υπήκοο Αλβανίας, που επιχείρησε να μεταφέρει πάνω από μισό κιλό ηρωίνης, από τον Πειραιά στην Κω, με πλοίο της γραμμής.

«Έκανα τραγικό λάθος. Έχω μετανιώσει πικρά», είπε ο κατηγορούμενος, στο πλαίσιο της απολογίας του ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων, υποστηρίζοντας επιπροσθέτως ότι, χρωστούσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, για χρήση ηρωίνης.

Ο 55χρονος, είχε συλληφθεί στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ως κατηγορούμενος για τη διάπραξη των αδικημάτων της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Το πρωί της 23ης Ιουλίου 2014, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κατέβαλε και καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, είχε πραγματοποιηθεί στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε μόλις αφιχθεί στο νησί της Κω με πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κως. Τότε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα σε χαρτοφύλακα δυο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 533 γραμμαρίων.

Πηγή: Blackmonday.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot