ΔΟΜΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στο φροντιστηριακό χώρο του Γυμνασίου

Σεπτέμβριος 15, 2017 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Τι είναι η Σχολική Μελέτη ;
Είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων για μαθητές Γυμνασίου στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης μέρας.
Πώς γίνεται η Σχολική Μελέτη ;
Οι μαθητές έρχονται στο χώρο μας καθημερινά με τα βιβλία τους και κάθε μαθητής με τη βοήθεια των καθηγητών μελετά τα μαθήματα που έχει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.
Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτικοί , εξηγούν το μάθημα , οργανώνουν το διάβασμα του μαθητή και επεμβαίνουν όταν κάποιος χρειαστεί τη βοήθειά τους. Στο τέλος ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του και εάν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του για το σχολείο.
Στόχος της Σχολικής Μελέτης ;
Είναι οι μαθητές να συστηματοποιήσουν τη μελέτη τους , να μάθουν να διαβάζουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο και πάνω απ’ όλα η προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία.
Που απευθύνεται ;
Σε μαθητές Γυμνασίου από Α’ έως Γ’ τάξη.
Ποιοι διδάσκουν ;
Καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης (μαθηματικός –φιλόλογος –χημικός --φυσικός), εξειδικευμένοι στον τομέα τους.
Ποιό είναι το; πρόγραμμα των παιδιών ;
5 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες ημερησίως
αυτά με το πιο οικονομικό αντίτιμο ( 120ευρώ μηνιαίως ) στο φροντιστήριό μας : Δ Ο Μ Η
jumbo-banner
Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot