Όλα τα σενάρια για την παραμονή!

Φεβρουάριος 24, 2016
jumbo-banner

Ο Ιπποκράτης υποδέχεται την Κυριακή (στις 13:00 τελικά) τον Κρόνο στο παιχνίδι της χρονιάς και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός!

Τον αγώνα της χρονιάς δίνει την προσεχή Κυριακή ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος υποδέχεται στις 13:00 τον Κρόνο σε παιχνίδι χωρίς αύριο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για την Α1 Κατηγορία Γυναικών. Τα πράγματα είναι πλέον απλά και ουσιαστικά είναι… μετρημένα κουκιά. Αν ο Ιπποκράτης χάσει τότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Α2 Κατηγορία. Αν όμως κερδίσει θα παραμείνει ζωντανός και θα ελπίζει σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ας δούμε τα τρία σενάρια που προκύπτουν:

1)Νίκη Ιπποκράτη από 1-18 πόντους: Για να παραμείνει η κωακή ομάδα στην Α1 θα πρέπει να κερδίσει τον Αθηναϊκό στο φινάλε και παράλληλα ο Κρόνος να ηττηθεί τόσο από τους αδιάφορους, Τερψιθέα Γλυφάδας (στον Άγιο Δημήτριο) και Νίκη (στη Λευκάδα).

2)Νίκη Ιπποκράτη με διαφορά ίση ή μεγαλύτερη των 19 πόντων: Ο Ιπποκράτης Κω θα παραμείνει στην Α1 αν κερδίσει τον Αθηναϊκό και δεν κάνει το 2 στα 2 ο Κρόνος.

3)Νίκη Κρόνου: Στην περίπτωση αυτή η χρονιά τελειώνει για τον Ιπποκράτη, που θα υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Α2 Κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος.

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot