Ωρα Λονδίνου: Ο Ολυμπιακός κόντρα σε Αρσεναλ και παράδοση

Σεπτέμβριος 29, 2015
jumbo-banner

Ο Ολυμπιακός καλείται να σπάσει μια ιδιαίτερα δυσμενή παράδοση που έχει απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αντιμετωπίζει την Αρσεναλ στο Emirates (21:45 OTE Sport 2, iefimerida.gr) για την 2η αγωνιστική του Champions League, επιζητώντας τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο.

Το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οσες φορές αντιμετώπισε στο παρελθόν την Αρσεναλ, ηττήθηκε αν και πάλεψε. Το ίδιο, απέναντι σε κάθε αγγλική ομάδα μακριά από την έδρα του. Το Νησί αποδεικνύεται αφιλόξενο για τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος μετράει 12 ήττες σε ισάριθμα ματς με γκολ 3-37 όμως η παράδοση δεν είναι αυτή που παίζει ποδόσφαιρο.

Αυτό πιστεύουν οι παίκτες του Σίλβα αλλά και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός. Απαντες θεωρούν ότι έχουν μια καλή ευκαιρία να παλέψουν απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας πριν μπουν στη μάχη των δύο αγώνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η 11άδα παραμένει μυστήριο πάντως. Ο Σαλίνο ικανοποίησε στο νέο του ρόλο κόντρα στην Μπάγερν και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ξανά. Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία και Μαζουακού θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι ενώ Καμπιάσο και Κασάμι θα αποτελέσουν λογικά μαζί με τον Σαλίνο την τριπλέτα στο κέντρο. Φορτούνης, Πάρντο και Ιντέγε είναι οι πιθανότεροι να ξεκινήσουν στην επίθεση.Τσόρι Ντομίνγκεζ και Ντα Κόστα ταξίδεψαν με την αποστολή και προπονήθηκαν χθες στο Λονδίνο ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής απόψε.

Από την πλευρά της η Αρσεναλ μετά την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβγαλε αντίδραση. Επικράτησε της Τότεναμ στο Λιγκ Καπ και με τον Αλέξις Σάντσες να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ με σκορ 5-2. Ο Βενγκέρ υπολογίζει τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα από τη συνέντευξη Τύπου του Αλσατού. Ζιρού, Φλαμινί και Αρτέτα είναι εκτός μάχης ενώ ο Κοκλέν είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Πιθανές Συνθέσεις
Αρσεναλ:Τσεχ, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Μπεγερίν, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Εζίλ, Ράμσεϊ, Σάντσες, Γουόλκοτ
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Ιντέγε

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot