Χρυσή 4άδα της Άμιλλας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ στην Ιταλία

Σεπτέμβριος 04, 2014
jumbo-banner
Μιχαλακόπουλος: «Αθλητές πρώτης σειράς και οι τέσσερις»
 
Χρυσή 4άδα της Άμιλλας στο Παγκόσμιο
Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ στην Ιταλία

«Έχουμε κάνει πολύ δυνατή προετοιμασία και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε σπουδαία εμφάνιση και στην Ιταλία. Τα τέσσερα παιδιά μου είναι αθλητές πρώτες κατηγορίας, με μεγάλες δυνατότητες, που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρουν να σταθούν με αξιώσεις στα δύσκολα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά και στο Παγκόσμιο. Το μοναδικό μειονέκτημά τους είναι το νεαρό της ηλικίας τους».

Λόγια του Νικήτα Μιχαλακόπουλου, του προπονητή των 4 εφήβων αθλητών της Άμιλλας, του Αθανάσιου Ζαφείρη, του Μιχάλη Κωτσαρίνη, του Γιώργου Γουρνάκη και του Εφραίμ-Αθανάσιου Ανδρεαδάκη, που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων–Νεανίδων της WAKO.
 
Οι αγώνες θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα (από την Κυριακή 7 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2014) στο Ρίμινι και η 4άδα της Michalakopoulos Team θ’ αναχωρήσει μεθαύριο Σάββατο (6 Σεπτεμβρίου) για την Ιταλία.   
 
Οι 4 αθλητές της Άμιλλας, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι αθλητές που βρίσκονται σταθερά μέσα στα μετάλλια τα τελευταία χρόνια παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και εντός και εκτός συνόρων στο κικ μπόξινγκ.
 
Οι πιο σημαντικές επιτυχίες των τεσσάρων αθλητών μας:
•    Ζαφείρης Αθανάσιος (χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 και 2013, 5η Θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο WAKO “Best Fighter” 2014)
•    Κωτσαρίνης Μιχάλης (χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013, αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο WAKO "Best Fighter" 2014, αλλά και 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ταε κβον ντό ITF 2014)
•    Γουρνάκης Γεώργιος (χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2012 και 2013, στο στυλ του Full Contact)
•    Ανδρεαδάκης Εφραίμ-Αθανάσιος (5η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο WAKO "Best Fighter" 2014, αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013)

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot