Φουλ της… κούπας οι Αθλοπαιδιές!

Μάρτιος 30, 2015
jumbo-banner

Με τρία συν ένα τρόπαια επέστρεψαν στην Κω οι ομάδες του ΑΟ Αθλοπαιδιών, που βρέθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στη Ρόδο για να αγωνισθούν για τα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ, καθώς ο σύλλογος του νησιού του Ιπποκράτη κατέκτησε το πρωτάθλημα σε Παίδες, Παμπαίδες και Κορασίδες, ενώ στις Παγκορασίδες απομένει μόνο το… τυπικό για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Τα συγκροτήματα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου απέδειξαν για ακόμη μια φορά εντός γηπέδου τη σωστή δουλειά που γίνεται στο άθλημα στην Κω και αν υπολογίσουμε και το πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα στους άνδρες, τότε μπορεί εύκολα να την αποδοθεί ο τίτλος της κυρίαρχου του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα.

Πρωτάθλημα Παίδων

Πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου στους παίδες στέφθηκαν οι Αθλοπαιδιές Κω, οι οποίες νίκησαν με 3-0 την Τελχινίδα στο Βενετόκλειο και κατέκτησαν τον τίτλο. Μάλιστα η ομάδα της Κω είχε επικρατήσει και στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος στην έδρα της με 3-1 σετ. Ο ΑΟ δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ, όταν και χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση της Τελχινίδας, όμως στο φινάλε πανηγύρισε δικαίως την πρωτιά.

Τα σετ: 17-25 (25’), 23-25 (25’), 13-25 (22’)

Διαιτητής: Λαζαράκης

Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) Σαρικάς Σ., Χατζηγεωργίου Γ., Σίμου, Ορμενάϊ Γ., Γεράκης Χ., Χατζημανώλης, Χειμωνέττος Κ., Καραγιάννης Χ., Πανταζής Σ., Τερζίου Α., Χατζηγεωργίου Α.

ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Τρούμπας Χ., Χριστοφοράκης , Χατζηνικολάου Δ., Κώστογλου Σ., Μωρές Δ., Ζαμάγιας Π., Γιαννόπουλος Χ., Παπαστεριάδης Θ., Σταμόγλου Δ.

Πρωτάθλημα Παμπαίδων

Το πρωτάθλημα και στην κατηγορία των παμπαίδων εξασφάλισε ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω από τον πρώτο τελικό αφού επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Τελχινίδας στο Βενετόκλειο με 3-0 και μετέτρεψε το δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα του σε τυπική διαδικασία. Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι Κώοι ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους.

Τα σετ: 10-25 (23’), 8-25 (14’), 16-25 (15’)

Διαιτητής: Χατζησταυρίδης

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Χατζηγεωργίου Α., Μαριάς Η., Τερζίου, Πανάκης, Καραγιάννης, Γρύλης

ΑΟ Αθλοπαιδιών (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Χατζηνικολάου Δ., Κώστογλου Στ., Μωρές Δ., Ζαμάγιας Π., Γιαννόπουλος Χρ., Παπαστεριάδης Θ., Σταμόγλου Δημ.

Πρωτάθλημα Κορασίδων

Με το εντυπωσιακό 6Χ6 ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν η ομάδα Κορασίδων του ΑΟ Αθλοπαιδιών, που νίκησε και τον Διαγόρα στην «τέντα» με 3-0 σετ και πανηγύρισε τον τίτλο. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου έκανε «περίπατο» στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με άνεση σε όλα της τα παιχνίδια, με αποκορύφωμα την προχθεσινή νίκη κόντρα στις «κυανέρυθρες».

Τα σετ: 17-25 (27’), 25-27 (27’), 21-25 (21’)

Διαιτητής: Χατζησταυρίδης

ΓΣ Διαγόρας (Παναγιώτης Δικαστόπουλος): Κοντουδιού Κ., Γιαλλουράκη Α., Τοτόνι Αλεξ., Χατζηδιάκου Μ., Τσακίρη Κ., Ρόμπα Μ., Δεληγιώργη Α., Σεβδαλή Τρ., Σχοινά Π., Τοτόνι Αικ., Σαλλήνα Β, Ανθούλας Γ.

ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Βλάχου Α., Γιαννοπούλου Ε., Μήλα Ε., Σουρασή Ε., Κεφαλιανού Μ., Πισσάρη Ι., Φεσσάρα Ε., Αθανασιάδη Α., Αθανασιάδη Κ., Μήλα Α., Ζαμάγια Κ., Χατζηνικολάου Ε.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

Η ομάδα παγκορασίδων των Αθλοπαιδιών Κω, νίκησαν τον Διαγόρα και την Τελχινίδα το περασμένο διήμερο και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού χρειάζονται πλέον τη νίκη κόντρα στον ουραγό Κλεάνθη για να πανηγυρίσουν ακόμη μια κούπα. Η ομάδα της Κω επικράτησε με 3-0 σετ και στα δύο παιχνίδια που έδωσε στη Ρόδο και έδειξε ότι βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτού του πρωταθλήματος.

ΓΣ Διαγόρας-ΑΟ Αθλοπαιδιών 0-3

Τα σετ: 19-25 (17’), 12-25 (20’), 19-25 (17’)

Διαιτητής: Κυπριώτης

ΓΣ Διαγόρας: (Παναγιώτης Δικαστόπουλος): Τοτόνι Α., Τσακίρη Ν., Ρόμπα Μ., Δεληγιώργη Α, Ζερβάκη Τ., Σχοινά Π., Προβατοπούλου Α., Μαμαλίγκα Ε., Αθανασίου Ι., Τάκο Α., Ιωαννίδη Σ.

ΑΟ Αθλοπαιδιών (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδη Α., Αθανασιάδη Χ., Χατζηνικολάου Ε., Ζαμάγια Σ., Μήλα Α., Ματσούρη Α., Τσακαλοπούλου Ε., Λουμιώτη Κ.

Τελχινίς-ΑΟ Αθλοπαιδιών 0-3

Τα σετ: 19-25 (22’), 21-25 (27’), 23-25 (27’)

Διαιτητής: Κυπριώτης

Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς): Τερζίου Φ., Γκίκα Α, Μανωλάκη Π., Ζέρβα Σ., Καραγιάννη Δ., Παπαδοπούλου Φ., Παπαδοπούλου Χρ., Γεράκη Ε., Μυρωνίδου Κ., Κουφομανώλη Ι., Σουλάϊ Έ.

ΑΟ Αθλοπαιδιών (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Αθανασιάδη Α., Αθανασιάδη Χ., Χατζηνικολάου Ε., Ζαμάγια Στ., Μήλα Α., Ματσούρη Α., Τσακαλοπούλου Ε., Λουμιώτη Κ

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot