Τρεις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό - Πρόστιμο στον Σπανούλη

Μάιος 07, 2015
jumbo-banner

Με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 38.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρόστιμο 400 ευρώ και στον Σπανούλη.

Ο αθλητικός δικαστής, τιμώρησε με αποκλεισμό της έδρας και πρόστιμο 6.000 τους «πράσινους» για την προσωρινή διακοπή του αγώνα, ενώ του επιβλήθηκαν πρόστιμα για υβριστικά συνθήματα στον Σπανούλη, ρίψη αντικειμένων και επεισόδια εντός γηπέδου και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στον Σπανούλη επιβλήθηκε πρόστιμο για παράπτωμα μη δυσφημιστικό για το άθλημα, ενώ απαλλάχθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η απόφαση για τον Παναθηναϊκό:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: α) για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτη τον αθλητή Βασίλη Σπανούλη, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€, γ) για ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου (ρίψη πλαστικών ποτηριών με καφέ, μπουκαλιών με νερό, αναπτήρων και κερμάτων), πρόστιμο 2.100,00€, δ) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυροδότηση 15 καπνογόνων και 26 κροτίδων στη κερκίδα) πρόστιμο 28.000,00€ και ε) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα και δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, αλλά την προσωρινή διακοπή αυτού, ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 6.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 2-5-2015».

Η απόφαση για Ολυμπιακό και Σπανούλη:

« 1) Επιβάλλεται σε βάρος του καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Βασίλη Σπανούλη για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 2-5-2015 και
2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω πράξη του καλαθοσφαιριστή της κ. Β. Σπανούλη, για τον ίδιο ως άνω αγώνα».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot