Το Planet Gym συναντά τους Παραδοσιακούς χορούς στις 21/09!

Σεπτέμβριος 15, 2015
jumbo-banner

Ο παραδοσιακός χορός με το δημοτικό τραγούδι αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και ζωντανότερα στοιχεία του λαϊκού μας πολιτισμού, ο οποίος δείχνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την ιδιομορφία αλλά και την ιδιοφυΐα ενός λαού.

Με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων μας, καλλιεργούν τις ρυθμοκινητικές τους ικανότητες, γίνονται κάτοχοι των ιστορικών, παιδαγωγικών και αισθητικών αξιών και συμβάλλουν στη διατήρηση και τη διαιώνιση της λαϊκής μας παράδοσης.

Κάποιες φορές όμως δεν είναι αρκετή η διδασκαλία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσης ή ενδιαφερόμαστε σε μεγαλύτερη ηλικία να μάθουμε Παραδοσιακούς χορούς.

Το Planet Gym χρόνια τώρα ασχολείται στον τομέα της υγείας του σώματος, μέχρι τώρα το γυμναστήριο μπορεί και σας προσφέρει όποιο μηχάνημα θέλετε για να κρατήσετε την σιλουέτα σας σε φόρμα.
Yoga και Pilates είναι επίσης από τις πιο καλές γυμναστικές μεθόδους για υγεία και ευεξία.

Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το Planet Gym συναντά του Παραδοσιακούς χορούς και όχι μόνο.. Ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει από Κρητικά, Ποντιακά, χορούς από την Μακεδονία, την Θράκη, τα δικά μας νησιώτικα κλπ.

Θα υπάρχουν 2 τμήματα:
Δευτέρα & Πέμπτη από τις 21:00 έως τις 22:00 το τμήμα για τους αρχάριους
&
Τετάρτη από τις 21:00 έως τις 22:00 & Παρασκευή από τις 20:00 έως τις 22:00 το τμήμα για τους προχωρημένους.

Η Δασκάλα των Παραδοσιακών Χορών θα είναι η δική μας έμπειρη στο είδος Κυδωνιά Τρακόσσα!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot