Το παράπονο του Γ. Καραγκούνη για την απόλυσή του: Δεν με σεβάστηκαν

Αύγουστος 12, 2015
jumbo-banner

Παράπονο για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ διατυπώνει ο παλαίμαχος αρχηγός της εθνικής ομάδας Γιώργος Καραγκούνης λίγες μέρες μετά την απόλυσή του.

« Πρέπει να σεβαστούν όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην Εθνική για να μου πουν ό,τι θέλουν και μετά εγώ να το αντικρούσω. Είναι άσχημο να συνεχίζεται όλο αυτό το πράγμα 20 μέρες, να ακούγονται τόσα ψέματα για μένα και να μην διαψεύδει κανένας τίποτα. Δεν μπορώ να λύνω τα θέματα της Εθνικής δημόσια« είπε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

«Ενώ έχουν περάσει 20 μέρες από όλο αυτό που έχει ξεκινήσει, εγώ δεν έχω ενημερωθεί από κανέναν για τίποτα» επισήμανε ο πρώην διευθυντής των εθνικών ομάδων και συνέχισε: «Βλέπω συνέχεια στα ΜΜΕ να σπιλώνεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο για να με ενημερώσει για τίποτα. Έχω μάθει από τα ΜΜΕ ότι υπάρχει μια απόφαση, αλλά εγώ δεν ξέρω επίσημα τίποτα. Δεν συνάδει αυτό με τη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά για την Εθνική που την υπηρετώ 24 χρόνια. Περιμένω να με πάρουν και μετά να κάτσουμε κάτω και να δούμε τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει. Θα περιμένω να κάνω μια κουβέντα με την ΕΠΟ, δεν έχω αρχίσει τόσο καιρό κουβέντα μέσω των τηλεοράσεων, των ραδιοφώνων ή των σάιτ».

Ο ίδιος σημείωσε «Δεν μπορώ να λύνω τα θέματα της Εθνικής δημόσια. Πρέπει να τα λύνουμε όταν πρέπει κι εκεί που πρέπει. Δεν άντεχα άλλο αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ακούω και διαβάζω ότι μου έχουν πει για συμβόλαια, για το ένα και το άλλο. Αιωρούνται πράγματα που με θίγουν. Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή».

Αφού κάλεσε τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή, Σέρχιο Μαρκαριάν «... να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις» και διευκρίνισε ότι «...μιλήσαμε πριν παραιτηθεί, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», επανέλαβε ότι δεν έχει μετανιώσει που αποφάσισε να επιστρέψει στην Εθνική από ένα διαφορετικό πόστο: «Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα, ήταν δύσκολα. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, με ανιδιοτέλεια και για το καλό της Εθνικής».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot