Το δημοτικό σχολείο Αντιμάχειας στην πρωινή προπόνηση του Ιπποκράτη!

Ιανουάριος 20, 2015
jumbo-banner
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες του Ιπποκράτη αφού στην πρωινή προπόνηση βρέθηκαν τμήματα από το δημοτικό σχολείο Αντιμάχειας.
 
Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις αθλήτριες να συνομιλήσουν μαζί τους ενώ παρακολούθησαν και μέρος από την προπόνηση.  Ο Γυμναστής του σχολείου Σωτήρης Τσακαλίδης καθώς και οι Δάσκαλοι κύριοι Δημητρακόπουλος και Αργυριάδης έδωσαν αρκετές πληροφορίες στα παιδιά ώστε να γίνει πιο ευχάριστη η σημερινή επίσκεψη, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
 
Τα παιδιά έκαναν αρκετές ερωτήσεις στις αθλήτριες για το μπάσκετ, αλλά και για το θέμα της διατροφής στο οποίο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
Δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν  την  πανύψηλη Τάλια Καλντγουελ (την Αμερικανίδα του Ιπποκράτη) για  την εγκατάσταση της στο μικρό νησί μας, μιας και προέρχεται από μια μεγάλη χώρα και με παράδοση στο μπάσκετ.
 
Λίγο πριν το τέλος της επίσκεψης οι μαθητές και οι Δάσκαλοι  έβγαλαν φωτογραφία με την γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη, η οποία αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην Α1 Εθνική ενώ η αρχηγός της ομάδας Ελένη Δρεττάκη προσκάλεσε  τα παιδιά να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου (10.30) το πρωί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot