Τι έκαναν το σαββατοκύριακο οι Δωδεκανήσιοι αθλητές που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες

Οκτώβριος 14, 2015
jumbo-banner

Τι έκαναν το περασμένο σαββατοκύριακο όλοι οι Δωδεκανήσιοι αθλητές που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες

Άλλοι χαμογέλασαν και άλλοι όχι… Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δωδεκανησιακή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες είναι μεγάλη. Με την ευχή να μην ξεχάσαμε κάποιο από τα «δικά μας» παιδιά, σας παρουσιάζουμε τον «έλεγχο» όλων των Δωδεκανήσιων αθλητών στις εθνικές κατηγορίες.

ΜΑΡΙ-ΡΟΖΑ ΜΠΟΝΗ: Πέτυχε 5 πόντους στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίκης Λευκάδας με 74-55 για την Α1 Γυναικών.

ΑΝΘΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ: Σημείωσε 12 πόντους με δύο τρίποντα στην ήττα του Πρωτέα Βούλας από τον Παναθηναϊκού με 74-60 για την Α1 Γυναικών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΟΥΦΗΣ: Είχε απλή συμμετοχή στη νίκη του Προμηθέα Πάτρας με 100-88 στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα, για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΓΕΝΙΚΟΣ: Πέτυχε 15 πόντους με δύο τρίποντα, στη νίκη του Ηρακλείου με 72-67 στην Πάτρα κόντρα στον Έσπερο. Και πάλι εξαιρετική εμφάνιση για το Ροδίτη αθλητή, στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΗΣ: Πέτυχε 5 πόντους στη νέα ήττα του Κορωπίου αυτή τη φορά με 69-61 από τον Αμύντα για τον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΛΗΒΑΣ: Σημείωσε 11 πόντους στη νίκη του Εργοτέλη με 70-62 κόντρα στον Φιλαθλητικό για τον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής. Στο ίδιο παιχνίδι και για λογαριασμό του Φιλαθλητικού, ο πρώην παίκτης του Διαγόρα Γιώργος Παπαδημητρίου πέτυχε 10 πόντους με δύο τρίποντα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ: Πέτυχε 17 πόντους με τρία τρίποντα, είχε πολύ καλή παρουσία, αλλά δεν γλίτωσε τον Πιερικό/ Αρχέλαο από την ήττα με σκορ 78-73 από το Άργος Ορεστικό για τον όμιλο βορρά της Β’ Εθνικής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΣΠΡΑΣ: Είχε απλή συμμετοχή στη νίκη του Εργοτέλη με 70-62 κόντρα στο Φιλαθλητικό για τον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ: Ο Κώος αθλητής (πήγε φέτος από τον Α.Σ.Ε. Δούκα στη Νέα Ιωνία) πέτυχε 7 πόντους μ’ ένα τρίποντο στην ήττα της ομάδας του από τον Χαρίλαο Τρικούπη για τον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΙΚΑΣ: Πέτυχε 24 πόντους στη νίκη της «νεοφώτιστης» Ακράτας επί του Μανδραϊκού με 64-60. Μάλιστα, δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα δέχθηκε τεχνική ποινή από τον Ροδίτη διαιτητή Άρη Φάκαρο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ: Είχε απλή συμμετοχή στην εντός έδρας ήττα του Ηροδότου από τον Πανναξιακό με 73-71 για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής.

ΕΝΕΑ ΤΟΡΑ: Ο πρώην παίκτης του Ιπποκράτη πέτυχε 2 πόντους στην ήττα της Νέας Ιωνίας με 69-59 από τον Χαρίλαο Τρικούπη, για τον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής.
*Ο Αίολος Αστακού του Μιχάλη Κουταλιανού πέρασε σαν τρένο από τη Χαλκιδική κερδίζοντας εύκολα με 86-65 το Στρατώνι κάνοντας το 2 στα 2 στον όμιλο βορρά της Β’ Εθνικής.

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot