Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ - Φλερτάρει με Χιμένεθ

Οκτώβριος 21, 2015
jumbo-banner

Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνάντηση του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του και υποστήριξε ότι η στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτά που είπε στους οπαδούς της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας τον αφήνουν έκθετο στον κόσμο της “Ενωσης”.

Παίζει δυνατά του Χιμένεθ

Ο εκτελεστικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” ενημέρωσε τον “τίγρη” και αποφασίστηκε να αποδεχθούν την παραίτηση του Δέλλα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον Μανόλο Χιμένεθ, του οποίου τις προθέσεις εξετάζει.

Ο “Κολοσσός” ανέλαβε την ΑΕΚ τον κρίσιμο Απρίλιο του 2013 πριν από τους αγώνες με τον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο, όταν και υποβιβάστηκαν οι “κιτρινόμαυροι”. Εμεινε στον πάγκο της Ενωσης περίπου 2,5 χρόνια, από την Γ' Εθνική μέχρι και την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα...

Θυμίζουμε ότι με τον Ισπανο η Ενωση είχε κατακτήσει τον τελευταίο κατά σειρά τίτλο της, το Κύπελλο του 2011, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη επαφή της ΑΕΚ μαζί του έγινε την Κυριακή, αμέσως μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό. Ο Χιμένεθ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας γι' αυτό και θεωρείται πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τον Στέλιο Μανωλά, που θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού κόουτς.

Ο Ισπανός δεν είναι ο μοναδικός προπονητής με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή ο "Δικέφαλος".

Η ανακοίνωση της Ενωσης:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot