×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Συμμετοχή Δεπασκουάλ Δημήτριου στο αγώνισμα του Μήκους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων / Κορασίδων που διεξήχθη στη Λάρισα

Ιούλιος 14, 2014
jumbo-banner
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου
Ο Γ.Σ Ιπποκράτης ο Κώος, συμμετείχε με τον Αθλητή του Δεπασκουάλ Δημήτριο στο αγώνισμα του Μήκους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων / Κορασίδων που διεξήχθη στη Λάρισα 12-13 Ιουλίου 2014.

Ο νεαρός αθλητής μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας πολύ καλά άλματα:
 
608  ΔΕΠΑΣΚΟΥΑΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΩΝ/Ν     1997 ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ 6.45 -0.20
(6.34(-0.10)   6.45(-0.20)        X           -----         -----         -----      
 
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ/Σ , συγχαίρουν τον Αθλητή μας και του εύχονται ολόψυχα να είναι πάντα υγιής και με την προσπάθεια του να πετύχει στον στίβο της ζωής και της ευγενούς άμιλλας.
Επίσης ευχαριστούν , την προπονήτρια του κ. Σμαραγδή Χατζηνικολάου , η οποία καθημερινά βρίσκεται δίπλα στον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά μας -αθλητές και αθλήτριες - και στα οποία μεταλαμπαδεύει τις αθλητικές γνώσεις της.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot